Αλεξάνδρεια: Συνεδριάζουν Οικονομική Επιτροπή και ΚΕΔΑ

dimarxeio alexandrias

Συνεδριάζει την Τρίτη στις 1μμ η Οικονομική Επιτροπή Αλεξάνδρειας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των υπ΄αριθμ. 30,35 & 36 καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του υπ΄αριθμ. 1 καταστήματος που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νησίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

3. Λήψη απόφασης για τη συμβιβαστική επίλυση διαφοράς με ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ο οποίος ζημιώθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου - Αποδοχή σχετικής γνωμοδότησης (επί αιτήσεως κ. ALINJ STAVRI).

4. Λήψη απόφασης για τη συμβιβαστική επίλυση διαφοράς με ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ο οποίος ζημιώθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου - Αποδοχή σχετικής γνωμοδότησης (επί αιτήσεως κ. Κίρτσογλου Τιμολέων).

5. Λήψη απόφασης για τη συμβιβαστική επίλυση διαφοράς με ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ο οποίος ζημιώθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου - Αποδοχή σχετικής γνωμοδότησης (επί αιτήσεως κ. Βασιλειάδη Γεωργίου).

6. Λήψη απόφασης για τη συμβιβαστική επίλυση διαφοράς με ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ο οποίος ζημιώθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου - Αποδοχή σχετικής γνωμοδότησης (επί αιτήσεως κ. Τόκα Σοφία).

7. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για την προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων.

8. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια επίπλων και σκευών (προμήθεια κουρτινών για τα γραφεία του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου Μελίκης).

9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών – τον καθορισμό του τρόπου της εκτέλεσης , των όρων του διαγωνισμού και τη διάθεση της πίστωσης για την προμήθεια υλικών (οικοδομικών) συντήρησης και επισκευής κτιρίων Δήμου και λοιπών εγκαταστάσεων.

10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών – τον καθορισμό της εκτέλεσης – των όρων διαγωνισμού και τη διάθεση της πίστωσης για την προμήθεια ειδών ελαιοχρωματισμού για τα κτίρια του Δήμου.

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικού για την προμήθεια ελαστικών.

12. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης κατασκευής του έργου, ψήφιση (διάθεση) της σχετικής πίστωσης και απ΄ ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου " ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ " (Α.Μ. 20/2015).

13. Λήψη απόφασης για: Α. την έγκριση ή μη του 1ου και 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών της υπηρεσίας " Παροχή υπηρεσιών μεταφόρτωσης και μεταφοράς των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας έτους 2015 " Β. την αποδοχή της προσφοράς της προσφοράς της εταιρείας: " Δ. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.- ΤΕΧΝΙΚΗ DION Ε.Ε. " Γ. την κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού στην εταιρεία : " Δ. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.- ΤΕΧΝΙΚΗ DION Ε.Ε. " Δ. την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης.

14. Λήψη απόφασης : Α. για την έγκριση ή μη της μελέτης (τεχνικών προδιαγραφών) υπ΄αριθμόν 100/2014 για την προμήθεια εξοπλισμού ΔσΠ και Οικιακής Κομποστοποίησης Β. τη διάθεση της απαιτούμενης πίστωσης για την εκτέλεση της προμήθειας Γ. τον καθορισμό του τρόπου διενέργειας της προμήθειας Δ. την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης Ε. τον ορισμό Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών.

15. Λήψη απόφασης για τη διάθεση της πίστωσης παροχής Υπηρεσιών.

Συνεδριάζει η ΚΕΔΑ

Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 3μμ η ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Λήψη απόφασης για αποστολή αιτήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας – ΝΠΙΔ, για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2015-2016.

2. Λήψη απόφασης για υποβολή προτάσεων υλοποίησης Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2015-2016.

3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης Ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας.

4. Λήψη απόφασης για την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υπαγωγή της επιχείρησης στο πρόγραμμα ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (Α.μ.Ε.Α.), Εξαρτημένων από εξαρτησιογόνες ουσίες, Αποφυλακισμένων, Νεαρών Παραβατικών Ατόμων ή Νεαρών Ατόμων που βρίσκονται σε κοινωνικό κίνδυνο.

5. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη μουσικής συναυλίας στις 03/07/2015 στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

6. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη της πολιτιστικής εκδήλωσης ''ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ'' στην Κορυφή-Ημαθίας στις 16/05/2015- Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

7. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή ή μη της Νεανικής Χορωδίας ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ'' στους <Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης> στις 23-25/04/2015 στη Θεσ/νίκη – Εκπαιδευτήρια Ε.Μαντουλίδη.

8. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή ή μη της Νεανικής Χορωδίας ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ'' στο 4ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στις 02/05/2015 – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

9. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη της εκδήλωσης ''19 Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας'' στις 10/05/2015 – Έγκριση διάθεσης πίστωσης

10. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη γεώπανου για τις ανάγκες του Αθλητικού Κέντρου χώρου Αμφιθεάτρου –Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

11. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη υλικών για την επισκευή & συντήρηση των W.C. στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου –Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

12. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη ειδών υγιεινής & υδραυλικών για την επισκευή & συντήρηση του αναψυκτηρίου στον ευρύτερο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου– Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

13. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη αναλογίων για τις ανάγκες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δ. Αλεξάνδρειας –Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

14. Λήψη απόφασης για την ανατροπή υπολοίπου δέσμευσης των υπ΄αριθ.71/2015 & 79/2015 ΕΑΔ.