Δεν κατεβαίνουν στις εκλογές οι ΑΝΕΛ

Την απόφαση να μη συμμετάσχει το κόμμα στις επικείμενες εκλογές έλαβε ομόφωνα το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που συνεδρίασε σήμερα.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Ανέφερε ωστόσο πως «θα παραμείνει ενεργός», καθώς - όπως είπε - «είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό». «Θα συνεργαστώ με την κοινωνία των πολιτών, τόσο των ημεδαπών όσο και των αλλοδαπών, για να υποστηρίξω την ενότητα και να προωθήσω τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, να στηρίξω και να ενισχύσω την εικόνα της Ελλάδας στη διεθνή κοινότητα και να επανιδρύσουμε μαζί ένα πολιτικό κίνημα υπέρ των αρχών τις οποίες μαζί υπερασπιζόμαστε» τόνισε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί «να συνεισφέρει σημαντικά στην υπεράσπιση και διατήρηση της ταυτότητας, στον τρόπο ζωής μας, στην εκπλήρωση μιας προσωπικής υπόσχεσης για το ελληνικό μέλλον».

«Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του Κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός Κοινοβουλίου παρά εντός. Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά». πρόσθεσε.

Δήλωσε ακόμη πως αναγνωρίζει τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές και εξέφρασε την ελπίδα ότι «θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός».

«Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή» επισήμανε, συμπληρώνοντας ότι «η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα».

Πηγή: www.naftemporiki.gr