Στο 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρζώκας

Χαιρετισμό στο 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ απηύθυνε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος προσκλήθηκε για να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμός ως βουλευτής της ΝΔ, αλλά και παλαιό μέλος της Οργάνωσης.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Μπαρτζώκας, αποδέχθηκε την πρόσκληση με τιμή και χαρά, καθώς η ΟΝΝΕΔ υπήρξε πολιτικό σπίτι του, γαλουχήθηκε με τις ιδέες της αλλά και συνδιαμόρφωσε τις αξίες της. Άλλωστε, η ΟΝΝΕΔ αποτελεί διαχρονικά ένα γόνιμο φυτώριο εκκολαπτόμενων πολιτικών, αλλά και σκεπτόμενων πολιτών.

Στον χαιρετισμό του ενώπιον του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ο Τάσος Μπαρτζώκας εστίασε στις αρχές που πρέπει να διέπουν τη δράση των σύγχρονων πολιτικών και την κρίση των σύγχρονων πολιτών: Αφοσίωση, ευθύνη και μέτρο. Όπως τόνισε, αυτές είναι οι αρχές που λειτουργούν ως πυξίδα για τον ίδιο από την αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας, ενώ το βάρος τους είναι ακόμα μεγαλύτερο, από τη στιγμή που η εντολή των συμπολιτών του τον ανέδειξε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ο κ. Μπαρτζώκας έκανε σύντομη αναφορά στους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της Νέα Δημοκρατίας και τα δείγματα γραφής της, ενώ κλείνοντας τον χαιρετισμό του κάλεσε όλες και όλους να μην σταματήσουν ποτέ να αγωνίζονται για τις ιδέες τους για ένα καλύτερο αύριο, «γιατί εσείς είστε το αύριο», όπως είπε απευθυνόμενος στις νέες και τους νέους συνέδρους της ΟΝΝΕΔ.

Βίντεο με τον χαιρετισμό του Τάσου Μπαρτζώκα: