Ου δύνασαι δυσίν κυρίοις υπηρετείν

kafteranis

Του Θεοχάρη Καφτεράνη

Χειρότερο της ανοησίας , η οποία στο κάτω κάτω πλήττει τον φέροντα κυρίως , είναι η πονηριά ότι μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ.

Διάβασα και εντυπωσιάστηκα από την περιγραφή του προσώπου που θα ήθελε ο εκλεκτός βουλευτής της Αριστεράς , εν δυνάμει Αριστερός κος Ουρσουζίδης. Θα ήθελε λέει" έναν άνθρωπο λιτό , προερχόμενο από τον λαό , που έδωσε ακόμη και τον μισθό του για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες του , έναν άνθρωπο που απέδειξε ότι φτώχεια και πολιτική δεν είναι ασύμβατες έννοιες"! Τι περισσότερο μπορείς να περιμένεις από έναν βουλευτή , εκκολαπτόμενο Αριστερό νέας κοπής , προφανώς τίποτε! Είναι μια έντιμη απόρριψη του κου Παυλόπουλου , ως ακατάλληλου για πρόεδρο της χώρας με Αριστερή κυβέρνηση.

Όμως εδώ τελείωσε το όνειρο και ξεκίνησε ο εφιάλτης . Στην αμέσως επόμενη στροφή δηλώνει ότι παρά ταύτα ψήφισε τον κο Παυλόπουλο για να αποδείξει ότι "τέτοιος πρόεδρος δεν μας αξίζει"!

Και μάλιστα ψήφισε χωρίς κόμπλεξ (!) , ευτυχώς δηλαδή , φανταστείτε να είχε και ένα μικρό κόμπλεξ , θα έφτανε πιθανώς μέχρι Πλεύρη!
Αλλά όμως κράτησε την ουσία για το τέλος,απέδειξε σε όλους ντόπιους και ξένους , αυτός ο Γιώργος ο Ουρσουζίδης , ότι είμαστε όλοι μαζί ως έθνος!

Φυσικά δεν έχουμε ακόμη απτά αποτελέσματα αλλά οσονούπω περιμένουμε την Γερμανία γονατιστή να μας εκλιπαρεί να δεχτούμε με τις προσαυξήσεις την επιστροφή του κατοχικού δανείου ,των πολεμικών αποζημιώσεων και αυτά είναι μόνο η αρχή! Προφανώς οι άνθρωποι αντελήφθησαν ότι τα αστειάκια με την Ελλάδα τελείωσαν ,πρόεδρος ο κος Παυλόπουλος , βουλευτής ο κος Ουρσουζίδης , συμπαραστάτης ο κος Βορίδης , γνωρίζουν τι τους περιμένει!

Λοιπόν αγαπητέ κε Ουρσουζίδη μπορείς να ψηφίσεις ότι θες , λίγα πράγματα θα μας εντυπωσίαζαν άλλωστε στις επιλογές σου ,όμως δεν δικαιούσαι να μας ειρωνεύεσαι θεωρώντας εαυτόν έξυπνο και τους πολίτες ιθαγενείς. Αυτά τα φαιδρά και αναξιοπρεπή, καταγγέλλω μετά βδελυγμίας τον εκπρόσωπο της Δεξιάς , γνήσιο εκπρόσωπο δεν το έκρυψε άλλωστε,και να τον ψηφίζεις αμέσως μετά να πεις στους οικείους που θα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν επειδή οι άνθρωποι περιμένουν ένα μικρό κομμάτι από τα παράγωγα της εξουσίας , είναι και δύσκολες οι μέρες!

Σε ότι αφορά εμάς τους πολίτες με το σύνηθες IQ , είμαστε αναφανδόν υπέρ της πρώτης τοποθέτησης - περιγραφής χαρακτηριστικών που απαιτείται να έχει ο νέος πρόεδρος. Βεβαίως με την ευκαιρία να συμπληρώσουμε ότι θα θέλαμε και βουλευτές που να μην θησαύρισαν από την αφέλεια των καλόβολων Ελλήνων πολιτών στο νόμιμο χρηματιστηριακό τερατούργημα , όπου οι αφελείς ακόμη ντρέπονται να μιλήσουν για το γεγονός και οι ευφυείς που "τακτοποιήθηκαν",ελεούν με ξένα κόλλυβα!

Θα θέλαμε βουλευτές που η ανάλυσή τους και η ψήφος τους να έχει την ίδια κατεύθυνση , και όχι να ομιλούν όπως θα έπρεπε και να πράττουν διαμετρικά αντίθετα φοβούμενοι την απώλεια της βουλευτικής έδρας!

Στο τέλος τέλος θέλουμε βουλευτή που όταν δίνει με την ψήφο του στήριξη σε γεγονός να έχει το ανάστημα να στηρίξει την επιλογή του και όχι να μυξοκλαίει για την απώλεια της διάτρητης παρθενίας του!

Καλή δύναμη στα επόμενα, μη σας γίνει συνήθεια η οσφυοκαμψία έχει ολέθρια σκελετικά αποτελέσματα.

Για την ώρα πάντως να ξέρετε ότι περισσότερο μας ανησυχεί όχι αυτό καθεαυτό ο Πρόεδρος , αλλά οι βουλευτές που τον επιλέγουν!