Αισιόδοξος για την πορεία της Ένωσης Κεντρώων στην Ημαθία ο Χρόνης Δαμιανίδης

xronis

Αισιόδοξος για την πορεία της Ένωσης Κεντρώων στην Ημαθία δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής και πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Χρόνης Δαμιανίδης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Είμαι αισιόδοξος για την πορεία ενός κόμματος όπως ή Ένωση Κεντρώων, που δεν υπόσχεται ανέφικτα πράγματα όπως οι άλλες και δοκιμασμένες πολιτικές δυνάμεις. Η Ένωση Κεντρώων δεν δίνει ψεύτικες ελπίδες , δεν ανταλλάσσει την ψήφο για κάποιο ρουσφέτι. Η ιδέα που πρεσβεύουμε είναι απλή, να νοικοκυρευτούμε επιτέλους, να σταθούμε στα πόδια μας. Επιτάσσουμε ίσες ευκαιρίες , αξιοκρατία, διαφάνεια, αξιοπρέπεια κτλ. και φυσικά είναι απαραίτητο να το διευκρινίσουμε αυτό, γιατί και εκεί διαφέρουμε χαρακτηριστικά από όλα τα άλλα κόμματα, χωρίς διάθεση εξουσιομανίας. Μείζονας σημασίας το αγροτικό για την περιοχή μας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική απέναντι στους αγρότες σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν, όχι αγρότες, αλλά ούτε καν χωράφια! Βάλτε κάτω όλα όσα προβλέπονται για τους αγρότες και δείτε με λογική. Υπάρχουν άλλες, δίκαιες πολιτικές που μπορούν να ακολουθηθούν. Ο αγρότης χρειάζεται στήριξη, χρειάζεται δικαιοσύνη, όχι οικονομικό πόλεμο όπως γίνεται τώρα, με στοχεύσεις που είναι επικίνδυνες. Αν δεν θέλουν τους παραγωγούς, αν δεν θέλουν τον έναν πυλώνα της οικονομίας της χώρας, ας το πουν, γιατί φοβούνται;

Στο πλαίσιο αυτό, αυτή που πρέπει να στηριχτεί πρωτίστως είναι η νεολαία μας, που κάθεται άνεργη και αποσβολωμένη, χωρίς λύσεις, χωρίς προοπτική για το παρόν και το μέλλον της. Τι θα γίνει με όλα αυτά τα παιδιά; Πώς θα μπορέσουν να αποτελέσουν υπεύθυνους πολίτες αύριο, έτσι, χωρίς ελπίδα; Η Ένωση Κεντρώων έχει την δική της προοπτική και προγραμματισμό και για την νεολαία μας. Η οποία, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και πολύ λυπάμαι που το λέω, θα τη δούμε σε ένα νέο κύμα μετανάστευσης, κάτι που θα μας γυρίσει, όπως ήδη έχει γίνει, πολλά χρόνια ακόμη πίσω...".