Ευχαριστήριο Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ημαθίας

pasok dimar ypo

Η Ν.Ε. Εκλογικού Αγώνα της; Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους χιλιάδες ψηφοφόρους της Ημαθίας που τίμησαν με τη ψήφο τους το ψηφοδέλτιο.  "Με αίσθημα ευθύνης για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια συγκρότησης του μεγάλου πολιτικού φορέα του Δημοκρατικού Κέντρου και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, του φορέα της Ευθύνης, του Ορθολογισμού και της Σοβαρότητας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής είναι η αφετηρία για το επόμενο βήμα και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοκρατικούς πολίτες να συμπορευτούμε σε αυτή την προοπτική.

Μια προοπτική που θα δημιουργήσει το δημοκρατικό ανάχωμα στην άνοδο του Φασισμού που βλέπουμε, δυστυχώς, να συμβαίνει και στην περιοχή μας, αλλά και θα δώσει τις βιώσιμες και αναγκαίες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

Θα θέλαμε τέλος να εκφράσουμε και δημοσίως τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους σπουδαίους και ικανούς ανθρώπους μας, που συγκρότησαν το ψηφοδέλτιο μας, που έδωσαν τη μάχη των εκλογών με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα, δημιουργώντας μια αποτελεσματική ομάδα, η οποία μαζί με τον συντοπίτη με τον συντοπίτη μας και βουλευτή Επικρατείας Θ. Θεοχαρόπουλο, θα δώσουν όσα χρειάζεται ο τόπος μας για να μπούμε και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης".