ΛΑΟΣ Ημαθίας: "Δικαιώθηκε ο πρόεδρός μας"

laos

Από τον ΛΑΟΣ Ημαθίας και τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Γιώργο Βαρακλή ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το τελευταίο διάστημα ο ΛΑ.Ο.Σ. βρέθηκε εκτός πολιτικής σκηνής . Όχι γιατί το επιλέξαμε εμείς αλλά, κάποιοι φρόντισαν να μας απομακρύνουν γιατί τους ενοχλούσαμε . Ο ΛΑ.Ο.Σ. ενοχλούσε το σύστημα , το κατεστημένο , την άκρα Νεοφιλελεύθερη πολιτική όλων των Κομμάτων και των εξουσιαστών , περισσότερο τους Ολιγάρχες που παίζουν την τύχη των Ελλήνων και της Ελλάδος με αποκλειστικό όφελος το κέρδος .

Ο μεστός λόγος , το ανάστημα του Προέδρου και ο πατριωτισμός όλων του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν βαρίδι στις επερχόμενες εξελίξεις , ήξεραν ότι με τον ΛΑ.Ο.Σ. στη βουλή και τον Καρατζαφέρη στο βήμα θα υπήρχε ανάχωμα στα σχέδιά τους , ανάχωμα στην απώλεια Εθνικής κυριαρχίας ,της Ορθοδοξίας , της Παιδείας , της αξιοπρέπειας του λαού . Φρόντισαν και μας αποδυνάμωσαν στις εκλογές του Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου του 2015 με τον ύπουλο τρόπο που γνωρίζουν και πράττουν , με σύνθημα και σκοπό την πολιτική εξόντωση του Καρατζαφέρη και την διάλυση του Κόμματος .

Η δικαίωση όμως δεν άργησε με την απαλλαγή του Προέδρου από όλες τις έντεχνες συκοφαντίες . Και ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός , ήρθε η ώρα της μάχης , όχι για αντίποινα ,όχι για καρέκλες και ιδιοτέλειες αλλά για έναν σκοπό ,να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας ,να επαναφέρουμε την Εθνική μας κυριαρχία . Με πείσμα και αγωνιστική διάθεση να δώσουμε την μάχη ενάντια στο κατεστημένο , ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση , στον άκρατο Νεοφιλελευθερισμό .

Στέλνουμε μήνυμα προς όλους τους Εθνικά σκεπτόμενους Πατριώτες , να υψώσουμε μια γροθιά για το αύριο των παιδιών μας , για την Πατρίδα που της οφείλουμε τα πάντα".