Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας για τον θάνατο του Βασίλη Παπαγιάννη

Από το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο ενός εμβληματικού συντρόφου μας του Βασίλη Παπαγιάννη. Ο αγαπημένος μας Βασίλης, ιδρυτικό στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, ήταν ένα σύμβολο ακεραιότητας, εντιμότητας και πολιτικής συγκρότησης. Πηγή έμπνευσης για πολλούς από εμάς που στο πρόσωπο του βλέπαμε την πολιτική εκπροσώπηση που όλοι επιθυμούσαμε.

Σεμνός, ήπιος και εξαιρετικά καταρτισμένος ο Βασίλης Παπαγιάννης τιμήθηκε και τίμησε την περιοχή μας. Ο Βασίλης πάλεψε μέχρι το τέλος με την αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε με υπερηφάνεια και υπομονή. Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη χώρα και στο ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αντί στεφάνου θα συνεισφέρουμε στην προσπάθεια φιλοξενίας των προσφύγων που σύντομα θα φιλοξενούμε στην περιοχή, όπως είμαστε βέβαιοι ότι ο αγαπητός μας Βασίλης θα επιθυμούσε.

Τέλος καλούμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας να προχωρήσουν άμεσα στην απόδοση των οφειλόμενων τιμών για ένα πρόσωπο που τίμησε την πόλη και την περιοχή μας".