Καλαϊτζίδης: "Άψογος ο συντονισμός στην διανομή επισιτιστικής βοήθειας"

Το σημείο διανομής της επισιτιστικής βοήθειας στα γραφεία της πρώην ΕΑΣ Βέροιας, στο Μακροχώρι, επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την άψογη διαδικασία διανομής της επισιτιστικής βοήθειας στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ)», που υλοποιείται από την Τετάρτη 20 Απριλίου έως την Παρασκευή 22 Απριλίου σε όλους τους δήμους της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία του κ. Καλαϊτζίδη θα υπάρξει την Πέμπτη 21 Απριλίου δωρεάν μετάβαση των δικαιούχων της Βέροιας, από τον χώρο του σταθμαρχείου μέχρι το σημείο διανομής στο Μακροχώρι (αναχώρηση 10.30 και επιστροφή στις 12.45).

Ο κ. Καλαϊτζίδης μετά το πέρας της επίσκεψης, προέβη στην εξής δήλωση: «Εκφράζω την ικανοποίηση μου για τον άψογο συντονισμό της διαδικασίας που υλοποιείται με επικεφαλής τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας. Τα αγαθά που λαμβάνουν οι 3.779 συμπολίτες μας δικαιούχοι, που μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους αγγίζουν τα 8.274 άτομα, είναι σε επάρκεια και άριστη ποιότητα. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο των Αστικών ΚΤΕΛ Βέροιας κ. Παύλο Παυλίδη, το δ.σ και τους μετόχους για την ευγενική αρωγή τους στο έργο μας, με την παροχή δωρεάν λεωφορείου, όποτε και αν τους το ζητήσαμε».