Μακεδόνας πολίτης Ημαθίας: "Καμιά ανοχή στον τραμπουκισμό και τον φασισμό"

Γράφει ο Σωκράτης Δαλιγκάρος

Απάντηση από έναν Μακεδόνα πολίτη της Ημαθίας στο ύφος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας . Ανακοινώνω τα εξής σχετικά με τα πρόσωπα βουλευτών που υποστηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών και τον αντιδημοκρατικό πόλεμο στην φιλοπατρία.

Η παρακάτω επιστολή διατάχτηκε σε μένα να σας την αποστείλω από το άρθρο 120 του συντάγματος... 2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων. 3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το παρακάτω κείμενο αντιγράφει το 90% του κειμένου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με τίτλο «Καμιά ανοχή στον τραμπουκισμό και τον φασισμό» όμως εκφράζει μία άλλη γνώμη αντιστρέφοντας τους όρους από διαφορετικό σημείο παρατήρησης.

Προδότης δεν είναι ακόμα κανείς. Η ιστορία θα μας μιλήσει για τους προδότες στο μέλλον.

"Πολιτικά Τραμπούκοι της ακροαριστεράς σε όποιον πολιτικό χώρο και αν βρίσκονται ενταγμένα, προσπαθούν ενάντια στην θέληση του 80% του Ελληνικού λαού και στην ιστορική αλήθεια να παραπλανήσουν τους Έλληνες και να νομιμοποιήσουν παράνομα μία συμφωνία μεταξύ μίας μικρής πολιτικής ομάδας. Ενώ αντιλαμβάνονται ότι ο λαός απαιτεί δημοψήφισμα, αυτοί με προφανή τρόπο τρομοκρατούν το Δημοκρατικό πολίτευμα. Η κυβέρνηση δέχτηκε στην δύναμή της βουλευτές που εκλέχτηκαν από άλλα κόμματα, με άλλα προγράμματα, με αντίθετες προεκλογικές δηλώσεις, με αντίθετες αποφάσεις συνεδρίων και κατά της συμφωνίας της λίμνης.

Παράλληλα, στην χώρα, διαχρονικά, εμφανίστηκαν διάφορες ακροαριστερές ομάδες οι οποίες δρούσαν και ζουν στο σκοτάδι, πάντα με την κουκούλα, πάντα καλυμμένοι πίσω από τον όχλο, γιατί φοβούνται το φως, τον διάλογο και την δημοκρατία, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν πολιτικά κέρδη, με κύριο σκοπό την ανατροπή της πατριωτικής αναγέννησης. Βλέπουμε να καταστρέφονται δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, να κατασκευάζονται και να πουλιούνται ναρκωτικά εντός των πανεπιστημίων, να γίνονται εχθρικές ενέργειες εναντίων πρεσβειών, να καίγονται Ελληνικές σημαίες.

Τους ενημερώνω ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατούν , όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα, γιατί η Ελλάδα του 2019, δεν είναι η Ελλάδα της μεταπολίτευσης αλλά η Ελλάδα της αρχής του 1821 και του 1940.

Μεγάλη ευθύνη γι΄αυτήν την κατρακύλα και την προσπάθεια εκτροπής φέρει το ΣΥΡΙΖΑ που με την στάση του δεν καταδικάζει αυστηρά αυτούς που στέλνουν απειλητικά μηνύματα προς τους θεσμούς (βανδαλισμοί) και παράλληλα βαπτίζουν φασίστες ή ακροδεξιούς συνέχεια και αορίστως τους πολίτες που διαμαρτύρονται στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, δηλαδή το 80% του Ελληνικού λαού. Αυτή την ταμπέλα του ακροδεξιού των συλλαλητηρίων σχολίασε αρνητικά ακόμα και ο αριστερός Μίκης Θεοδωράκης.

Σ΄αυτή την κοινωνία θέλει το ΣΥΡΙΖΑ να μας οδηγήσει. Σε μία κοινωνία εκφοβισμού, φασισμού , διεθνοποίησης και ρατσισμού κατά των Ελλήνων που έχουν αντίθετη γνώμη από την δική του στα εθνικά θέματα. Όμως δικαίωμα και υποχρέωση μας, είναι να σταθούμε απέναντι σ΄αυτή τη λογική, στην οποία θέλουν να οδηγήσουν την χώρα.

Θεωρώ υποκινητές και ηθικούς αυτουργούς επίσης εκείνους τους κύκλους που σε συναντήσεις τους, εναντιώνονται σε συλλόγους να συμμετέχουν στην δημοκρατική ανάκαμψη της χώρας, και χρησιμοποιώντας το χαρτί του αντιπατριωτισμού, αποθαρρύνουν τα συλλαλητήρια και το δικαίωμα της δημόσιας έκφρασης της άλλης άποψης. Η στάση τους αυτή, στοχοποιεί τους συλλόγους και μπορεί να στρέψει παραπολιτικές ομάδες εναντίων τους.

Καλώ όλο το δημοκρατικό κόσμο, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν βρίσκεται, τα πολιτικά κόμματα , την Τ.Α., τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν αυτή την συμπεριφορά και να αντιταχθούν σ΄ αυτές τις λογικές όχι μόνο φραστικά, αλλά δημιουργώντας ένα αντιρατσιστικό, αντιφασιστικό μέτωπο στα δικαιώματα των πολιτών. Οι Έλληνες και πιο πολύ οι Μακεδόνες αρκετή ταπείνωση έχουν υποστεί.

Ξεκαθαρίζω στους αρνητές του δημοψηφίσματος για την Μακεδονία, ότι, ο Έλληνας Δημοκρατικός Πολίτης θα δώσει την μάχη με όλες του τις δυνάμεις στην κοινωνία, αποφασιστικά, μαζικά και δυνατά. Ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που του δίνουν οι νόμοι και το σύνταγμα της χώρας, για να στραφεί κατά παντός υπευθύνου. Δεν στηρίζω τους βουλευτές που έχουν αντιδημοκρατική συπεριφορά, να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία δύο(2) προσώπων και μόνο είναι παράνομη, αντισυνταγματική, αναληθή ιστορικά, είναι ενάντια στο 80% των Ελλήνων. Το όνομα Μακεδονία είναι Ελληνικό brand name 3000 ετών και δικαίωμα αποκλειστικής παραχώρησης της λέξης σε ένα πολυεθνικό και σλαβικό νέο κράτος έχουν μόνο οι συγγενείς και ιδιοκτήτες αυτής και όχι μία κυβέρνηση μεταγραφών, μία κυβέρνηση με σύνθεση από διαγραμμένους βουλευτές οι οποίοι πριν εκλεγούν δήλωναν δημοσίως ενάντια στη λογική αυτής της συνθήκης. Βουλευτές που έπραξαν ενάντια στο καταστατικό τους, τον αρχηγό τους, τους ψηφοφόρους τους και το συνέδριό τους.

Τέλος καλώ τις αστυνομικές αρχές να βοηθήσουν, ώστε τα συλλαλητήρια να γίνουν κανονικά, ώστε να δοθεί το δικαίωμα στους δημοκρατικούς πολίτες να ασκήσουν τα δικαιώματα τους.

Αποφάσισα να εκφραστώ δημοσίως γιατί εσείς δηλώσατε ότι: Η σιωπή είναι συνενοχή και συμμετοχή. Καμία ανοχή στον φασισμό". Αυτός που φοβάται το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ φοβάται την Δημοκρατία.