Ο Νάσος Ηλιόπουλος ομιλητής στην προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, πρώην υφυπουργός Εργασίας, υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών στις εκλογές του Μαΐου και υποψήφιος βουλευτής, θα είναι ο κεντρικός ομιλιτής στην προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 8.30μμ, στην οδό Ελιάς, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος που έρχεται ως κεντρικός ομιλητής στη Βέροια αύριο, Σάββατο 29/6/2019 και ώρα 20:30, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του «Σύριζα- προοδευτική συμμαχία» Εληάς 6, στη Βέροια.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος γεννήθηκε στη Αθήνα το 1983. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας του Συνασπισμού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Ρόζα Λούξεμπουργκ.

Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής».

Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ανέλαβε Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2019 ήταν υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.