Βεσυρόπουλος: ‘’Μαζί θα δώσουμε και θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη"

besiropoulos

Ο Βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι Έλληνες πολίτες θέλουν σταθερότητα και ασφάλεια. Θα δώσουν ηχηρή απάντηση στις δυνάμεις του λαϊκισμού, σε όλους αυτούς που θέτουν σε κίνδυνο τις θυσίες τους και την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Σε αυτούς που χρησιμοποίησαν την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας για να ευτελίσουν το Σύνταγμα και το θεσμό, για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί δύναμη ευθύνης, δεν θα επιτρέψει να αμφισβητηθεί η συμμετοχή της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και να τεθούν σε κίνδυνο οι θυσίες των πολιτών. Θα απευθυνθεί στους πολίτες με ειλικρίνεια. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν όλη την αλήθεια για να κάνουν τη δική τους επιλογή. Η επιλογή αυτή πρέπει να διασφαλίζει την επόμενη μέρα για τη χώρα και τους πολίτες.

Τα επόμενα βήματα πρέπει να γίνουν μέσα στο περιβάλλον της ασφάλειας και της σταθερότητας, που διασφαλίζουν η αξιοπιστία της χώρας και η παραμονή μας στην ευρωζώνη.

Πετύχαμε πολλά, με μεγάλη προσπάθεια και με τις θυσίες των πολιτών.

Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα με ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάταξης και Αναγέννησης. Αυτό το Εθνικό Σχέδιο είναι υπόθεση των πολιτών και των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στις μεγάλες αλλαγές και στις μεταρρυθμίσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια θα διαθέσω και εγώ όλες μου τις δυνάμεις.

Θα δώσω τη μάχη με τη Νέα Δημοκρατία. Με τους πολίτες της Ημαθίας, που πιστεύουν ότι η χώρα δεν πρέπει να ξανακοιτάξει πίσω της και να ξαναγυρίσει στο παρελθόν.

Μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη.

Και θα την κερδίσουμε».