Μιχαλιάς: "Διαπιστώσαμε εξαψήφιο οικονομικό έλλειμμα στο Χιονοδρομικό Σελίου" (βίντεο)

Οικονομικό έλλειμμα, εξαψήφιο, διαπίστωσε στα οικονομικά του Χιονοδρομικού η νέα διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου. Αυτό γνωστοποίησε ο νέος πρόεδρος Γιώργος Μιχαλιάς σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η νέα διοίκηση.

Ο κ. Μιχαλιάς στην τοποθέτησή του, μίλησε για την ημερομηνία ανάλψης της νέας διοίκησης και τις ενέργειες που έκανε όταν διαπίστωσε το έλλειμμα. Ο κ. Μιχαλιάς είπε ότι οι ισολογισμοί δεν ήταν πραγματικοί αλλά μαγειρεμένοι και ανέφερε ότι έμειναν απλήρωτα ενοίκια, προμηθευτές και κοινόχρηστα.

IMG 20191220 133108

Σε ερωτήσεις για το ποσό που έλλειπε από το ταμείο, απαντήθηκε ότι δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ και ως υπεύθυνος της διαχείρισης αυτών των χρημάτων ονοματίστηκε ο Ζαχαρίας Βουλουτάκης, ειδικός συνεργάτης του του Χιονοδρομικού, ο οποίος όπως ο κ. Μιχαλιάς, επέστρεψε ένα ποσό μετά την διαπίστωση του ελλείμματος.

IMG 20191220 133047

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του Κέντρου. Ο Κώστας Τζελέπης δήλωσε συντετριμένος για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Βουλουτάκη και πρόσθεσε ότι το Χιονοδρομικό δεν είχε επαρκή μόνιμο προσωπικό για να μπορέσει να ελέγχει και τον ειδικό συνεργάτη. "Αν έχουμε ευθύνες θα τις βρουν οι αρμόδιες αρχές" δήλωσε ο κ. Τζελέπης και εκτίμησε ότι το έλλειμμα αγγίζει τις 180.000 ευρώ.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη τύπου δύο βιντεο