Ο υποψήφιος βουλευτής Σωτήρης Κουπίδης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και την Αντιπεριφέρεια

koupidis - astinomia

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με το «Ποτάμι», Σωτήρης Κουπίδης, πραγματοποίησε αρχικά επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Ταξίαρχος κ. Μπαντουβάκης Νικόλαος.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η επιχειρισιακή ετοιμότητα του σώματος σε καθημερινή βάση, ανεξάρτητα από ειδικές περιστάσεις όπως αυτή της εκλογικής περιόδου.

Ο κ. Κουπίδης ξεναγήθηκε στους χώρους της υπηρεσίας και στο ιατρείο, συζητώντας με αστυνομικούς και αξιωματικούς, όπου συζητήθηκαν οι ιδιαιτερότητες στον τομέα της υγείας των εργαζομένων της Αστυνομίας, όπως τα ποσοστά άγχους, η επικινδυνότητα του επαγγέλματος και η αναγκαιότητα εκπαίδευσης σε θέματα διαχείρισης κρίσεων.

koupidis - kalaitzidis

Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, συνομιλώντας και στα «ποντιακά», για θέματα ανάπτυξης των τοπικών παραγωγικών δυνατοτήτων και της κοινωνικής οικονομίας. Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στον κ. Κουπίδη καλή δύναμη και επιτυχία, καθώς τόνισε την ανάγκη εμπλοκής των νέων ανθρώπων στην πολιτική.