Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο “ΣΤΑΡ” της Βέροιας η κεντρική ομιλία του Τάσου Μπαρτζώκα – Ποιος είναι ο Τάσος

bartzokas header

Σήμερα, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, ώρα 7.30 μ.μ., στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ (Μητροπόλεως 57, Βέροια) θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στην ομιλία του θα αναφερθεί στη γενική πολιτική σκηνή, ενώ μεγάλο μέρος της ομιλίας του θα αφορά το όραμα και τις προτάσεις του για την Ημαθία.

Όπως αναφέρει σε σχετική του δήλωση «καλώ τον κόσμο να με τιμήσει με την παρουσία του στην κεντρική μου ομιλία, όχι για να φανεί προς τα έξω ότι "γέμισα" το "ΣΤΑΡ", αλλά για να μου δοθεί η ευκαιρία να τους αναπτύξω τις προτάσεις και τα επιχειρήματά μου και να τους εξηγήσω γιατί ζητώ την ψήφο τους».

Ποιος είναι ο Τάσος Μπαρτζώκας

Ο Τάσος Μπαρτζώκας γεννήθηκε στη Μελίκη Ημαθίας το 1979, όπου και μεγάλωσε. Γονείς του είναι ο Στέργιος Μπαρτζώκας, δάσκαλος και η Ευδοξία Μπαρτζώκα – Θεοδωρακοπούλου, ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Ελευθερία Δεληγιάννη.

Αποφοίτησε το 1997 από το Λύκειο Μελίκης, είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από το 2003 και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είναι μάχιμος Δικηγόρος από το 2006 και διατηρεί το Δικηγορικό του Γραφείο στη Βέροια.

Διετέλεσε Σύμβουλος - Υπεύθυνος για το Νομό Ημαθίας - των Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Γ.Γ. Νέας Γενιάς, στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο 2008-2009.

Διετέλεσε, επίσης, αν. Μέλος του ΔΣ της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων την περίοδο 2007-2008.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Την περίοδο 2001-2002 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής του ΔΠΘ και μέλος της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής.

Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο, διετέλεσε, από το 2004 ως το 2010, Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Δικηγόρων και Ασκουμένων Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη Ένωση Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ Ημαθίας και Υπεύθυνος για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ημαθίας.

Το 2013 εκλέχθηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Είναι μέλος του Φορέα Προβληματισμού και Σκέψης «Παρέμβαση Πολιτών», του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων, του Συλλόγου Βλάχων Βεροίας, του Συλλόγου Βλάχων Επιστημόνων, του Συλλόγου Νέων Νεοκάστρου και της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Νομού Ημαθίας.