Την υποψηφιότητα του παρουσίασε στη Νάουσα ο Νικόλας Καρανικόλας (φωτογραφίες, βίντεο)

Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Νάουσας ανακοίνωσε σε ανοικτή συγκέντρωση στη Νάουσα ο υποψήφιος δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κινηματογράφου στο κτίριο "Έρια" και ο χώρος γέμισε ασφυκτικά. Ο συνδυασμός του κ. Καρανικόλα λέγεται ΕΝΑ ΜΑΖΙ (το ΕΝΑ προέρχεται από τα αρχικά Ειρηνούπολη - Νάουσα - Ανθέμια). 

Εξηγώντας στο κοινό πώς αποφάσισε να διεκδικήσει την θέση του δημάρχου, είπε ότι αυτό έγινε πριν δυο χρόνια, σε συζήτηση φίλων με στόχο την βελτίωση της κατάστασης που δημιουργήθηκε από αστοχίες. Μιλώντας για τον συνδυασμό είπε ότι δεν θα πει όχι σε καμιά υποστήριξη αλλά δεν θα δεχθεί καμιά κηδεμονία από οικονομικούς παράγοντες ή κόμματα.

Αναφερόμενος στο όραμά του ο κ. Καρανικόλας επεσήμανε ότι θα διοικήσει με δικαιοσύνη και χωρίς αποκλεισμούς, θα αναλαμβάνει την ευθύνη για λογαριασμό όλης της ομάδας, δεν θα σταθεί στο παρελθόν και δεν θα επικαλεστεί καμένη γη, θα μιλάει μόνο για το μέλλον, θα επενδύσει στην αξιοποίηση της νέας γενιάς.Τόνισε ότι ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον σχεδιασμό του δήμου και μέσα από τον σχεδιασμό θα έρθουν οι λύσεις στα τοπικά προβλήματα. Στον σχεδιασμό είπε θα συμμετάσχει και η τοπική κοινωνία.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους έξι άξονες της πολιτικής που θα εφαρμόσει ως δήμαρχος. Αυτοί είναι: Ο άνθρωπος, το περιβάλλον, η ποιότητα ζωής, η ευφυής διοίκηση, η οικονομία και το σύστημα μεταφορών και μετακινήσεων. Επίσης δεσμεύτηκε για τουριστική κίνηση όλο το χρόνο.

Ο κ. Καρανικόλας στον επίλογό του είπε ότι θέλει μια ανθρώπινη Νάουσα φιλικών συναισθημάτων, έναν φιλικό στους πολίτες και στους επισκέπτες δήμο με έμφαση στην ένταση της γνώσης και της ευφυίας.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστή η ομάδα που θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του κ. Καρανικόλα.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του κ. Καρανικόλα και φωτογραφίες από την εκδήλωση