Ο Γιάννης Γιαννούλης πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Με 16 θετικές ψήφους, 15 λευκά και 1 άκυρο, ο Γιάννης Γιαννούλης είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας. Αντιπρόεδρος ο Σταύρος Ζάχος με 25 ναι 4 λευκά και 1 άκυρο και γραμματέας η Πασχαλίνα Δούμου της παράταξης της Ίλιας Ιωσηφίδου 25 θετικά, 4 λευκά και 3 άκυρα.

Τον Γιώργο Βασιλείου όρισε ως πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του δήμου Νάουσας, ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας. Επίσης όρισε τους κ.κ. Τζουβάρα και Αδαμίδη. Στην μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε από την παράταξη του κ. δημάρχου εξελέγησαν δυο μέλη, όπως ο νόμος ορίζει για να υπάρχει πλειοψηφία ( 5 στους 9) ο Γιώργος Τασιώνας και Αντώνης Καραγιαννίδης, Από την παράταξη του κ. Κουτσογιάννη, οι κ.κ Δουλδούρης και Βαλδαμίδης,από την ΛΑ.Σ ο κ. Λακηνάνος και από την παράταξη της κας. Ιωσηφίδου ο κ. Τσέλιος.

Πρόεδρος στην επιτροπή ποιότητας ζωής ορίστηκε από τον Νικόλα Καρανικόλα ο αντιδήμαρχος του, Γιώργος Τριανταφύλλου. Επίσης ορίστηκαν η κα. Μπαλτατζίδου και ο κ.Τζουβάρας. Στην μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν οι κ. Τασιώνας και Θανασούλης, από την παράταξη η κ. Λαζαρίδου και Φουντούλης, από την ΛΑ.Σ ο κ. Χατζηιωαννίδης και την παράταξη Ιωσηφίδου η ίδια η κα Ιωσήφιδου.

Πηγή: https://eleytheriadhs.blogspot.com