Ο δήμος Νάουσας παρέλαβε τα ηλεκτρικά ποδήλατα

Τα πρώτα 20 ηλεκτρικά ποδήλατα παρέλαβε ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας και η νέα δημοτική αρχή από εκπροσώπους της εταιρείας, με την οποία έχει συναφθεί σχετική σύμβαση. Το έργο σχεδιάστηκε και εκπονήθηκε από την διοίκηση Κουτσογιάννη και η παραλαβή έγινε από το νέο δήμαρχο το μεσημέρι στην πλατεία Καρατάσου.

Ο κ. Καρανικόλας και μαθητές του 1ουΛαππείου Γυμνασίου και του 1ου – 2ου Δημοτικού Σχολείου είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη βόλτα με ηλεκτρικά ποδήλατα. Σε δήλωσή του ο κ. Καρανικόλας σημείωσε:

«Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα για την πόλη μας, η οποία δίνει στη Νάουσα μια δυνατότητα μιας άλλης δραστηριότητας στους δημότες, όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε από την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου που έχουμε τη δράση «Ζω την πόλη μου-Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, να διατεθούν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στους πολίτες. Οφείλω να πω, σχετικά με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, πως ήταν ένα ιδιαίτερα ώριμο έργο από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Όπως έχουμε δεσμευτεί οτιδήποτε είναι σύμφωνο με το πρόγραμμα, τις αρχές και τις πολιτικές μας θα το αγκαλιάζουμε και θα το προωθούμε. Καλούμε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή στο κέντρο της πόλης, όπου έχουμε πολλές εκδηλώσεις με αθλητικές δραστηριότητες, ποδηλατοδρομία, μουσική, χορό κ.ά, για να χαρούμε μια Νάουσα πιο πράσινη, πιο βιώσιμη, πιο ανθρώπινη και μοντέρνα».