Σε πέντε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

tourismos thalassa

Σε πέντε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις θα συμμετέχει μέσα στο μήνα Φεβρουάριο 2016 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος της τουριστικής προβολής της. Στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή της στις διεθνείς εκθέσεις είναι η περιοχή να καταστεί ως ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς τουριστικούς προορισμούς, συνδυάζοντας μορφές εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα κατά το μήνα Φεβρουάριο 2016 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στις εξής διεθνείς τουριστικές εκθέσεις:

-9 - 10 Φεβρουαρίου 2016: ΙΜΤΜ – Τελ Αβίβ.
-11 – 13 Φεβρουαρίου 2016: HOLIDAY & SPA EXPO – Σόφια.
-11 – 14 Φεβρουαρίου 2016: BIT – Μιλάνο.
-13 – 14 Φεβρουαρίου 2016: GREKLAND PANORAMA – Στοκχόλμη.
-18 – 21 Φεβρουαρίου 2016: ITTFA – Βελιγράδι.

Στις εκθέσεις αυτές η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιχειρεί να αναδείξει τις διαφορετικές πτυχές του τουριστικού προϊόντος που μπορεί να παρέχει στον επισκέπτη, τόσο ως σύνολο, όσο και εξειδικευμένα ανά Περιφερειακή Ενότητα. Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων έναντι άλλων τουριστικών προορισμών, ώστε να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα, αλλά και να καθιερωθεί η Κεντρική Μακεδονία σε επίκεντρο πολλών μορφών εναλλακτικού τουρισμού.

Επίσης, γίνεται αξιοποίηση όλων των σύγχρονων εργαλείων τουριστικής προβολής και μάρκετινγκ, ενώ η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο portfolio – παρουσίαση, που ήδη έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως επιτυχημένο από τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που συμμετείχε η ΠΚΜ και το 2015. Προσδοκία όλων είναι γι' ακόμη μια χρονιά η αύξηση του τουριστικού ρεύματος και η καθιέρωση δωδεκάμηνου τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία.