Βέροια: Δεν θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη το γυμνάσιο στα Γιοτζαλίκια - Άλλα θέματα

Διακοπή εργασιών έκανε ο ανάδοχος που έχει την ευθύνη της κατασκευής του Γυμνασίου στο Γιοτζαλίκια. Μιλώντας γι αυτή την εξέλιξη, ο δήμαρχος σχολίασε: "Είχαμε προγραμματίσει να πληρώσουμε έναν πίνακα εργασιών στον εργολάβο που κατασκευάζει το γυμνάσιο. Όμως ο εργολάβος ζήτησε διακοπή εργασιών. Πρέπει να δοθεί παράταση στο χρηματοδοτητικό πρόγραμμα για να μην χαθούν έργα". Η διασκοπή αυτή σημαίνει ότι το έργο δεν ολοκληρωθεί στην ώρα του και φυσικά δεν θα λειτουργήσει την επόμενη σχολική σεζόν.

Θέματα καθημερινότητας

"Θα πλυθούν οι κάδοι απορριμμάτων; Έχουν αρχίσει να μυρίζουν άσχημα" είπε ο κ. Παπαγιάννης. "Οι κάδοι πλένονται αλλά δεν θα πρέπει να ρίχνονται χύμα τα σκουπίδια μέσα" απάντησε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος.

"Θα δοθεί λύση στο θέμα του ξενοδοχείου στο Σέλι;" ρώτησε ο κ. Παπαγιάννης. "Τακτοποιούνται οι πολλές αυθαίρετες κατασκευές που έκανε ο τελευταίος ανάδοχος. Όταν τελειώσουμε θα χρειαστούμε χρήματα για να το τελειώσουμε" απάντησε ο κ. Λαζαρίδης.

"Στην οδό Βερμίου πρέπει να ολοκληρωθούν τα ηλεκτρολογικά στα φωτιστικά" είπε η κ. Ελευθεριάδου.

"Οι κάτοικοι της Κυψέλης ρωτούν αν θα γίνει τελικά ο παιδικός σταθμός. Ζητούν, αν δεν κατασκευαστεί, να επανέλθει το οικόπεδο στην προηγούμενη κατάσταστή του" σημείωσε η κ. Ελευθεριάδου. "Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ανταλλαγές οικοπέδων" απάντησε ο κ. Σιδηρόπουλος μιλώντας για γειτονικά οικοπέδα.

"Υπάρχουν δρόμοι απροσπέλαστοι στην Φυτεία" κατήγγειλε ο κ. Αγγέλου και ζήτησε αποκατάστασεις τομών σε δρόμους και πλύσιμο μια φορά την εβδομάδα της κεντρικής πλατείας. "Υπάρχουν ανάγκες σε πολλά χωριά. Δεν μπορούμε να εξυπηρετούμε μόνο την Φυτεία" απάντησε ο αντιδήμαρχος κ. Σιδηρόπουλος.

"Πολύ χαμηλή η τιμή στα συμπύρηνα. Οι ποσότητες είναι μικρότερες άρα και η ζήτηση μεγαλύτερη. Συνεπώς έπρεπε η τιμή να είναι υψηλότερη" σχολίασε ο κ. Αγγελίνας. .