Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

oikonomiki ver new

Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, στις 11πμ η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε.Βεργίνας».
  2. Κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης και συγκρότηση ή μη της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε.Απ.Παύλου».
  3. Κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης και συγκρότηση ή μη της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων οδικού δικτύου Δ.Ε.Βέροιας».
  4. Έγκριση ή μη τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών.»
  5. Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Μικροεπεκτάσεις δικτύου φωτισμού και μετατοπίσεις στύλων».
  6. Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου, για την έκδοση πιστοποιητικών από το Κτηματολογικό Γραφείο Βέροιας.
  7. Διάθεση ή μη πίστωσης για «Ανέγερση 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ στο Ο.Τ. 631στην περιοχή Γιοτζαλίκια Βεροίας».
  8. Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αίτησης ανακοπής ερημοδικίας των Β.Στεφανόπουλου και λοιπών.
  9. Ορισμός ή μη δικηγόρου για άσκηση αγωγής στο αρμόδιο δικαστήριο διόρθωσης κτηματολογικής εγγραφής.
  10. Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής της Α.Θωμοπούλου.
  11. Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Θεσ/κης κατά τη συζήτηση αγωγής του Δ.Αναστασιάδη.
  12. Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο ΣτΕ κατά τη συζήτηση αίτησης ακύρωσης των αριθ. 26144/15απόφασης της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, της Αποκεντρωμένης Δ/σης Μακεδονίας – Θράκης & 73751/14 απόφ.Γ.Γ.Α.Δ.Μ.-Θ.
  13. Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον. Εφετείο Θεσ/κης κατά τη συζήτηση έφεσης (διόρθωση κτηματολογικής εγγραφής) των Δ. και Ι. Στεργιόπουλου.
  14. Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας για τη νομική υποστήριξη του δημάρχου και αντ/ρχου καθ/τας.
  15. Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον. Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση ανακοπής (κατά πρωτοκόλλου δ/κής αποβολής) του Χαρ. Τσορμπατζίδη.
  16. Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/κης κατά την εκδίκαση έφεσης των Μ. Κορυτσαίου και κ.λ.π.
  17. Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/κης κατά την εκδίκαση έφεσης (αποζημίωση εισΝΑΚ 105 επ) της Α. Πράσινου κ.λ.π.
  18. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αρ. 61/ΜΙ-ΜΙ/2014 απόφ. Μον.Πρωτοδικείου Βέροιας.
  19. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αρ. 3455/2015 απόφ Ειρηνοδικείου Θεσ/κης (διαδικασία μικροδιαφορών).