Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί

Με 22 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6μμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

 
ΘΕΜΑ
1ο :
Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (8η) προϋπολογισμού και του ετησίου προγράμματος δράσης Δ.Βέροιας, έτους 2016.
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της μίσθωσης ακινήτων για την προσωρινή κάλυψη των αναγκών στέγασης σχολικών μονάδων Α΄θμιας εκπαίδευσης 
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, Ν.Π. ΚΑΠΑ, Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS και Α.Ε.Σ. ΚΟΜΕΞ Α.Ε., β) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη της αριθ. 113/2016 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.» Δήμου Βέροιας, επί του ορισμού υπαλλήλων για την ταμειακή και διαχειριστική υποστήριξή του.
ΘΕΜΑ
5ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 293/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης α) ανάκλησης της αριθ. 135/2015 απόφασης του Δ.Σ. και β) της απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του έργου με τίτλο «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας-Λειτουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας σε Τοπικό Επίπεδο».
ΘΕΜΑ
6ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 776/2015 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση μέλους της επιτροπής διενέργειας προμηθειών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων κατόπιν διαγωνισμού και απευθείας ανάθεσης προμηθειών, για προμήθειες για τις οποίες δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις. 
ΘΕΜΑ
7ο :
Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης χώρου του δημοτικού καταστήματος της Δ.Κ. Μακροχωρίου, στον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας.
ΘΕΜΑ
8ο :
Έγκριση ή μη α) αποξήλωσης συστήματος βυθιζόμενων μπαρών στο πεζοδρομημένο εμπορικό κέντρο β) εγκατάστασης νέου συστήματος ελέγχου πρόσβασης και γ) συνέχισης της διαδικασίας συντήρησης στα υπόλοιπα σημεία που έχουν τοποθετηθεί.
ΘΕΜΑ
9ο :
Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Μελέτη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στην Περιφερειακή Διώρυγα (Τάφρος 66) και στο ποταμό Λουδία».
ΘΕΜΑ
10ο :
Έγκριση ή μη α) διενέργειας της προμήθειας σημαιών και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
11ο :
Έγκριση ή μη α) διενέργειας της προμήθειας αναμνηστικού δώρου και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
12ο :
Έγκριση ή μη διενέργειας της προμήθειας «Προμήθεια ψυχρής ασφάλτου για συντήρηση οδών»
ΘΕΜΑ
13ο :
Έγκριση ή μη ανάκλησης της υπ’ αριθ. 268/2016 απόφασης του Δ.Σ., έγκρισης μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Επέκταση νεκροταφείου Κουμαριάς».
ΘΕΜΑ
14ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων».
ΘΕΜΑ
15ο :
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Α.Δάλλα
ΘΕΜΑ
16ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. της εταιρίας «DRIVE Ο.Ε.» από βεβαιωτικούς καταλόγους παρελθόντων ετών και σύνταξης νέων χρηματικών καταλόγων.
ΘΕΜΑ
17ο :
Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
18ο :
Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης συνεδρίου του Δ.Βέροιας με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας-Πέλλας και της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας του Δήμου στον Δήμο Πούσκιν της Αγίας Πετρούπολης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την  «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ».
ΘΕΜΑ
20ο :
Έγκριση ή μη α) έκτακτης μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης Δημάρχου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και γ) ψήφισης της πίστωσης.
ΘΕΜΑ
21ο :
Επί αιτήματος του «Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου» για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Ελιάς.
ΘΕΜΑ
22ο :
Επί αιτήματος του Αθλητικού Συλλόγου ΓΑΣ Καράτε «ΕΡΜΗΣ» Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης του αμφιθεάτρου της περιοχής Πασά Κιόσκι.