Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού

Συνεδριάζει την Πέμπτη 30-6-2016 και ώρα 11.00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η Επιτροπή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Κυκλοφοριακής Αγωγής Πολιτών.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Θέμα 1ο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ρωμανίας και τις συνδετήριες οδούς.

Θέμα 2ο : Αίτηση των κ.κ. Λιακόπουλου Χρήστου και Παπαδόπουλου Κυριάκου, για μεταφορά της θ΄σεσης στάθμευσης ΑΜΕΑ που υφίσταται επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Θέμα 3ο : Αίτηση του ΕΕΕΕΚ Λαζοχωρίου για λήψη μέτρων για μείωση ταχύτητας των οχημάτων που διέρχονται από την κεντρική οδό του Λαζοχωρίου έμπροσθεν του ειδικού σχολείου.

Θέμα 4ο : Πρόταση της Δημοτικής Αστυνομίας για προσδιορισμό ωρών φορτοεκφόρτωσης με ειδικά πινακίδια, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και στην οδό Μητροπόλεως.

Θέμα 5ο : Αίτηση της Κόντογλου Μάγδας για λήψη μέτρων για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης επάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Μ. Μπότσαρη 44.

Θέμα 6ο : Αίτηση της Γκίλινα Μάγδας, του Αργύρη Αδαμίδη και του Σωτήρη Μεϊμαρίδη για άδεια εισόδου στον πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου τα Σαββατοκύριακα.
Θέμα 7ο : Αίτηση του Μαρκάκη Εμμανουήλ για παραχώρηση θέσης στάθμευσης – φορτοεκφόρτωσης στο κατάστημά του επί της οδού Ανοίξεως 108.

Θέμα 8ο : Αίτηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ειδικού σχολείου Βέροιας για τρεις (3) μόνιμες θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ έμπροσθεν του ειδικού σχολείου επί της οδού Ημαθίωνος.

Θέμα 9ο : Αίτηση Μωραϊτη Αστέριου για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ για το υπ’ αριθμ. ΚΧΥ 3295 ΙΧΕ αυτοκίνητό του, επί της οδού Πολυζωίδη 3.

Θέμα 10ο : Αίτηση της Τσιαρτσιώνη Χαρούλας για τοποθέτηση κολωνακίων στις γωνίες της οδού Τερτσέτη στη συμβολή της με την οδό Δήμητρας.

Θέμα 11ο : Αίτηση του συλλόγου ΟΦΨΥ για παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Ανοίξεως 120 έμπροσθεν των γραφείων του συλλόγου.

Θέμα 12ο : Αίτηση του Δαμιανίδη Ελευθέριου για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ για το υπ’ αριθμ. ΗΜΝ 7004 ΙΧΕ αυτοκίνητό του, επί της οδού Εδέσσης 19.

Θέμα 13ο : Πρόταση της Δημοτικής Αστυνομίας για δημιουργία χώρου στάθμευσης διτρόχων στο κέντρο της πόλης.

Θέμα 14ο : Αίτηση του Χατζημμανουήλ Κωνσταντίνου για τοποθέτηση κολωνακίων στη συμβολή των οδών Βερόης και Δήμητρας.

Θέμα 15ο : Αίτηση του Ορτατζόγλου Μιχαήλ για τοποθέτηση πινακίδων διέλευσης ζώων στην οδό Ρωσσοπροσφύγων (στο εκτός σχεδίου τμήμα της).

Θέμα 16ο : Αίτηση του Κεντεποζίδη Ροάνδου για κατασκευή πεζοδρομίου ή τοποθέτηση κολωνακίων επί της οδού Αγίου Παταπίου 15.

Θέμα 17ο : Αίτηση του Ανδριόπουλου Ευάγγελου για τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης (Ρ-40) στην οδό Ύδρας λόγω στενότητας της οδού.

Θέμα 18ο : Πρόταση της Δημοτικής Αστυνομίας για έκδοση απόφασης Δ.Σ. που θα καθορίζει με ακρίβεια τα οχήματα που δύνανται να σταθμεύουν στην οδό Αγίου Δημητρίου από τη συμβολή της με την οδό Έλλης έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.

Θέμα 19ο : Αίτηση του Εμμανουηλίδη Κωνσταντίνου για τοποθέτηση καθρέπτη στην αγροτική οδό από την οδό Ηρακλέους προς τη νότια παράκαμψη.

Θέμα 20ο : Αίτηση επαγγελματιών των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Κωττουνίου για χαρακτηρισμό θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Μ. Αλεξάνδρου μετά τη συμβολή της με την οδό Εμμ. Ζάχου όπως προβλέφθηκε στη μελέτη της ανάπλασης.

Θέμα 21ο : Αίτηση του Σιουκιούρογλου Χρήστου για χορήγηση κάρτας κατοίκων περιοχής μπαρμπούτας στους πελάτες του ξενοδοχείου του.

Θέμα 22ο : Αίτηση του Καραφόλα Απόστολου για τοποθέτηση μεταλλικής μπάρας στο πεζοδρόμιο της οδού Ελευθερίας 8, για την αποτροπή στάθμευσης αυτοκινήτων.

Θέμα 23ο : Αίτηση της Τσιάρα – Σερεμέτα Χρυσάνθη για πεζοδρόμηση της οδού Αντ. Καμάρα από τη συμβολή της με την οδό Ζωγιοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Τρύφωνος.

Θέμα 24ο : Αίτηση του Καδόγλου Γεώργιου ζητά την τοποθέτηση πινακίδας προτεραιότητας στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Καλλιέργη.

Θέμα 25ο : Αίτηση του Χατζηνικολάκη Θωμά για τοποθέτηση σιδηρών πασσάλων ή πινακίδων ώστε να υπάρχει ανεμπόδιστη πρόσβαση στο σταθμό αυτοκινήτων επί της οδού Ιεραρχών 3.

Θέμα 26ο : Αίτηση του Καπρίνη Δημήτριου για μεταφορά πινακίδων απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης που βρίσκονται στην οδό Τρύφωνος.

Θέμα 27ο : Αίτηση της Δημοπούλου Πολυτίμης για τοποθέτση κιγκλιδωμάτων στο πεζοδρόμιο της οδού Μ. Αλεξάνδρου.

Θέμα 28ο : Πρόταση της Δημοτικής Αστυνομίας για τοποθέτηση κολωνακίων στο πεζοδρόμιο της οδού Λουτρού.

Θέμα 29ο : Αίτηση του Παππά Ευάγγελου για τοποθέτηση κολωνακίων στην οδό Γράμμου 5.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 7-7-2016 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.