Η Σταυρούλα (Ρούλα) Τσιτιρίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη

Η Σταυρούλα (Ρούλα) Τσιτιρίδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Η κα. Τσιτιριδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Γονείς της ο Όθωνας Τσιτιριδης, υπάλληλος στον Δήμο Βέροιας, και η Ελένη Μιζαντζιδου, ιδιωτική υπάλληλος. Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Βέροιας. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία. Συγχρόνως φοίτησε στο Goethe Institut, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε Ιδιωτικό Δημοτικό σχολείο στο Μοσχάτο με την επάρκεια διδασκαλίας.

Επιστρέφοντας στη Βέροια δημιούργησε οικογένεια με τον Ιωάννη Τσουκαλά και απέκτησε δυο παιδιά. Εργάστηκε επί έτη σε διάφορα γυμνάσια και λύκεια της πόλης μας καθώς και στη Σχολή Νοσοκόμων Βέροιας. Σήμερα είναι τοποθετημένη σε κεντρικό σχολείο της Βέροιας και υπηρετεί στο δημοτικό σχολείο Αγίου Γεωργίου. Η Ρούλα Τσιτιρίδου παρακολούθησε σεμινάρια σε προγράμματα σπουδών ξένων γλωσσών για καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις στη σύγχρονη εκπαίδευση και επιμορφώθηκε σχετικά με την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου. Μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΔΕΗ (Ένωση Καθηγητών Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας). Παράλληλα αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική και εθελοντική δράση.

Σε δήλωσή της η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος κα. Ρούλα Τσιτιρίδου τόνισε: "Η συνάρτηση του ήθους και της δικαιοσύνης, οι τίμιες συναλλαγές και η ανιδιοτέλεια, διαμορφώνουν την κατάσταση σε έναν τόπο. Η στελέχωση της πόλης από άτομα που έρχονται από το μέλλον, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες, που το μόνο κίνητρο τους είναι η ανιδιοτελής αγάπη και αυτοθυσία για τον τόπο αυτόν, είναι μέρος μιας υγιούς διοίκησης. Η επιθυμία μου να είμαι πολίτης ενός ιδανικού Δήμου με καλύτερη ποιότητα ζωής που συμπεριλαμβάνει τη σταθερότητα, πολιτισμικές δράσεις, συντήρηση και αναβάθμιση σχολικών κτιρίων, ανάδειξη τοπικών προϊόντων, μνημείων και αξιοθέατων της πόλης, δυνατότητες που εφαρμόζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και παροχές υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες, με οδήγησε να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου, έγκριτου επιστήμονα, Καθηγητή Πανεπιστημίου κου. Ιωάννη Παπαγιάννη. Αρωγοί, λοιπόν, στον αγώνα μας για Ευημερία, Διαφάνεια, αλληλεγγύη, Εθνική αξιοπρέπεια και Ίσες ευκαιρίες. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα."