Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Άρης Λαζαρίδης - Ανακοίνωσε συνεργασία με Μπατσαρά ο Βοργιαζίδης

Ο ¨Άρης Λαζαρίδης είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Προτάθηκε από τον Δήμαρχος και εκλέχθηκε λαμβάνοντας τις ψήφους από τις παρατάξεις Βοργιαζίδη, Μπατσαρά και Παυλίδη (32 υπέρ) ενώ υπήρξαν και επτά λευκά (παρατάξεις Μαρκούλη, Μελιόπουλου). Με τις ίδιες ψήφους εκλέχθηκε και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Πυρινός, που προτάθηκε από την Γεωργία Μπατσαρά, όπως και ο Μιχάλης Σουμελίδης που εκλέχθηκε γραμματέας μετά την πρόταση του Παύλου Παυλίδη.

Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τον δήμαρχο που τον πρότεινε και αυτούς που τον ψήφισαν. Υποσχέθηκε ότι θα είναι δίκαιος, θα υπερασπίζεται το δικαίωμα γνώμης όλων και υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει το επίπεδο των συνεδριάσεων σε υψηλό επίπεδο.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης ανακοίνωσε την συνεργασία της παράταξής του με την παράταξη "Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη" της Γεωργίας Μπατσαρά, δήλωσε βέβαιος ότι θα πάει καλά. και πρόσθεσε ότι η παράταξή του είναι ανοιχτή και σε συνεργασίες με άλλες παρατάξεις.

Η Γεωργία Μπατσαρά τόνισε ότι σήμερα ξεκινά με νέα πορεία με γνώμονα την συνεργασία. "Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η συνεργασία" είπε η κ. Μπατσαρά.

"Θα στηρίξουμε οτιδήποτε θετικό" σημείωσε ο κ. Παυλίδης και πρόσθεσε ότι "οι συνεργασίες είναι καλές όταν υπάρχει ένας κοινός γνώμονας κι όχι ένα παζάρι θέσεων. Τα πράγματα δεν γίνονται με ευχές αλλά με πρόγραμμα και στόχους. Εμείς δεν τα βλέπουμε τόσο αγαθά κάποια πράγματα. Κάποια πράγματα φαίνονται και δεν μπορείς να ξεγελάσεις τον κόσμο".

"Το αποτέλεσμα των εκλογών του προεδρείου δείχνει ότι θα εκφραστούν δυο θέσεις, αυτών που άσκησαν διοίκηση και αυτών που έχουν ανησυχίες για την πόλη" είπε ο κ. Μαρκούλης και υπερασπίστηκε το νόμο του Κλεισθένη και χαρακτήρισε την συνεργασία Βοργιαζίδη - Μπατσαρά χωρίς υπόβαθρο.

"Θα στηρίξουμε ότι θεωρούμε θετικό" είπε ο κ. Τσανακτσίδης ενώ ο κ. Μελιόπουλος σημείωσε ότι η συνεργασία Βοργιαζίδη - Μπατσαρά επισφραγίζει την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται.