Ποιοι κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας

siriza

Πραγματοποιήθηκε στην Βέροια η δεύτερη φάση της διαδικασίας επιλογής υποψηφίων βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ. Στον τομέα της Βέροιας, από όπου θα προταθούν 6 υποψήφιοι στον κεντρικό ΣΥΡΙΖΑ, στήθηκαν δυο κάλπες, η μια που αφορούσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και μια δεύτερη για υποψηφίους που ήρθαν στον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την διεύρυνση.

Στην πρώτη κάλπη, αυτή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Γεωργιάδης, Χαμπίδης, Παπαγιαννούλη και Τουτουντζίδου. Στην κάλπη της διεύρυνσης, τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Ουρσουζίδης, Χατζηαθανασίου.

Στην Ναουσα η Φρόσω Καρασαρλίδου και ο Κώστας Ορφανίδης ήταν οι δύο πρώτοι στην κάλπη των μελών, ενώ στην εκτός μελών, ο Κώστας Λαπαβίτσας ήρθε πρώτος με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη Αντωνία Χαρίση, και συμπληρώνει την τριάδα των προτάσεων της Νάουσας.

Στην Αλεξάνδρεια πρώτος ήρθε ο Χρήστος Αντωνίου, δεύτερη η Τάνια Τόζιου και τρίτος ο Γιωργος Σπυρίδης. Τέταρτος, εκτός προτάσεων ήρθε ο Λευτέρης Κιοσέογλου.

Η τελική απόφαση για την 12αδα που θα προταθεί στην Αθήνα, θα ληφθεί από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα. Να θυμίσουμε ότι 6 στελέχη θα προέρχονται από την Βέροια, 3 από τη Νάουσα και 3 από την Αλεξάνδρεια.