Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας την Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: 
Έγκριση ή μη σχεδίου δανειστικού συμβολαίου, χορηγούμενου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Βέροιας» (Εισηγητικό) (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 2ο:
Ορισμός ενός συμβούλου και του οικείου Προέδρου της Κοινότητας με τους αναπληρωτές τους, στην επιτροπή καθορισμού τιμήματος των προς εκποίηση δημοτικών ακινήτων (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 3ο:
Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών του άρθρου 201 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.). (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 4ο:
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή για την εκτίμηση της εν ζωή αξίας ζώων. (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 5ο:
Θέση του Δ.Σ. επί πράξης του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 6ο:
Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση στον Δήμο Βέροιας οικοπέδου του Ο.Τ. 9 της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 7ο:
Έγκριση ή μη τροποποίησης-συμπλήρωσης της υπ’ αριθ. 588/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί επικύρωσης του Μητρώου Εθελοντών Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Βέροιας (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 8ο:
Έγκριση ή μη απόσυρσης από την κυκλοφορία οχήματος του Δήμου Βέροιας (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 9ο:
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Σύνδεση εξωτερικού αγωγού αποχέτευσης Πανόραμα-Γιοτζαλίκια-Φλαμουριές με το δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Β.». (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 10ο:
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση χώρου στις πηγές Λευκόπετρας» (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 11ο:
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Παρέμβαση για την ασφαλή χρήση του δημοτικού οικοπέδου Ο.Τ. 316» (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 12ο:
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον Ι.Σιδηρόπουλο (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 13ο:
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στην E.Grancharova (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 14ο:
Επί αιτήματος του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας» για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ. (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 15ο:
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων κηδείας ατόμου με την ιδιότητα του πρόσφυγα (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 16ο:
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων κηδείας οικονομικά αδύναμου δημότη (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 17ο:
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων κηδείας οικονομικά αδύναμης δημότισσας (Εισηγητικό)

ΘΕΜΑ 18ο:
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη (Εισηγητικό)