Η «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» της Γεωργίας Μπατσαρά, έκοψε τη βασιλόπιτα

Την πρώτη της βασιλόπιτα ως δημοτική παράταξη, έκοψε η «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» της Γεωργίας Μπατσαρά, το βράδυ της Δευτέρας σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγές» Μέλαθρον στη Βέροια.
Στην εκδήλωση που έγινε σε στενό ενδοπαραταξιακό περιβάλλον, έδωσαν το παρών, σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι και μη υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς επίσης και οι στενοί συνεργάτες του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.

Η επικεφαλής του συνδυασμού κυρία Γεωργία Μπατσαρά αφού υποδέχθηκε έναν έναν όλους τους προσκεκλημένους, έκοψε την πίτα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα πορεία του συνδυασμού, τονίζοντας ιδιαίτερα την ομοψυχία που υπάρχει μεταξύ όλων των υποψηφίων, αν και πέρασαν αρκετοί μήνες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εξέφρασε την ευχή να συνεχίσει αυτό το άριστο κλίμα.

Επίσης η επικεφαλής της παράταξης «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» επεσήμανε πως η μέχρι σήμερα συνεργασία με το Δήμαρχο κύριο Κώστα Βοργιαζίδη και τους συμβούλους του, είναι ικανοποιητική και από κοινού καταβάλλονται προσπάθειες για την πρόοδο του Δήμου Βέροιας.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Διευθυντής του εκλογικού κέντρου Βασίλειος Παζάρας και ο σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Μακροχωρίου Βαλάντης Αθανασιάδης, οι οποίοι πήραν από ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο.