Βοργιαζίδης: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση της Δημοτικής Αρχής"

dimeresies veria

Ερώτηση στον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και τους συνεργάτες του αν είναι η δημοτική αρχή ικανοποιημένη με τις αποδόσεις της τους πρώτους μήνες έκανε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης και έφερε ως παραδείγματα την διαχείριση δημοτικών υποθέσεων όπως η κατασκευή της Γέφυρας Κούσιου, οι αστοχίες της αστικής ανάπλασης, οι λακκούβες στο οδόστρωμα τα αδέσποτα και η αφισορρύπανση.

Στην απάντησή του ο κ. Βοργιαζίδης σημείωσε: «Με τα μέσα που έχουμε είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας».

Ειδικότερες αναφορές έγιναν από τους αντιδημάρχους. Ο Θανάσης Σιδηρόπουλος είπε για τα αδέσποτα. «Τρέξαμε από τις πρώτες ημέρες πρόγραμμα στείρωσης, προσλάβαμε κτηνίατρο, γίνονται εμβολιασμοί και συνεχίζουμε τις στειρώσεις. Με το θέμα ασχολείται πενταμελής επιτροπή. Βρήκε χώρους για επανένταξη των αδέσποτων αλλά καμιά κοινότητα δεν τα θέλει. Μια κοινότητα μάλιστα μας απειλεί και με δυναμικές κινητοποιήσεις. Με χαρά θα ακούσω τις προτάσεις σας. Ο νόμος δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια».

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος σχολίασε για την αφισορρύπανση: «Με ένα συνεργείο ξεκινήσαμε τον καθαρισμό, κατεβάσαμε αφίσες και έγιναν καταγγελίες για τις παράνομες αναρτημένες αφίσες. Δυστυχώς για τις αφίσες που αναρτούν τα κόμματα δεν μπορούμε να κάνουμε καταγγελίες».

Ο αρμόδιος για θέματα παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης σημείωσε για τα σχολεία: «Τρέξαμε όλα τα θέματα και δώσαμε λύσεις στον τομέα της παιδείας».

Ερώτηση για την κακοτεχνία στην εγκατάσταση στάσεων για τα αστικά, οι οποίες καταλαμβάνουν όλο το πεζοδρόμιο, έκανε η κ. Παπαδήνα, σύμβουλος της παράταξης Μπέκη. "Το θέμα έχει δρομολογηθεί" απάντησε ο δήμαρχος.