Την Τρίτη στην Βέροια η κεντρική ομιλία του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

tsavdar boul

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στην Βέροια, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 8μμ.

Στο «Κεντρικό Magazino» του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Στην εκπομπή «Κεντρικό Magazino» του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 στην Αθήνα και στους δημοσιογράφους Κέλλυ Κοντογεώργη και Γιώργο Βούλγαρη, μίλησε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο Υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, για θέματα της τρέχουσας καυτής πολιτικής επικαιρότητας.

Ο κ. Τσαβδαρίδης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για μία σειρά καίριων ζητημάτων της κεντρικής πολιτικής, ανέπτυξε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική σταθεροποίηση της χώρας και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του δημιούργησε τεράστια αβεβαιότητα στη χώρα. Επιπροσθέτως, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν με λογική και όχι με θυμό, έχοντας το βλέμμα τους στη σταθερότητα και στην οριστική έξοδο από την κρίση που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία.

Η ομιλία στη Νάουσα

Δείτε σε βίντεο την ομιλία του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Νάουσα