Το ΚΑΠΑ Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή βασιλόπιτας του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 στο οικογενειακό κέντρο «ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βοριατζίδης Κωνσταντίνος η οποίος έκοψε την βασιλόπιτα και μας ευχήθηκε καλή χρονιά, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ο οποίος έδωσε με την σειρά του τις ευχές του στο προσωπικό , επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, ο Αντιδήμαρχος παιδείας Σοφιανίδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών Ασλάνογλου Στυλιανός, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λυκοστράτης Βασίλειος, η πρόεδρος Δ.Κ. Βέροιας Γκόγκα Ελένη, ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Αγγελίνας Θωμάς, τα μέλη του Δ.Σ. Στιόκα Θωμαή , Αποστολόπουλος Αθανάσιος και ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Παυλίδης Παύλος.

Όλοι οι εργαζόμενοι ήταν εκεί, από όλα τα τμήματα του Νομικού Προσώπου ( Διοικητικό, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Βρεφ/κοι Σταθμοί, Αθλητισμός, Δημοτικό Ιατρείο, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Βοήθεια στο Σπίτι). Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε μια βασιλόπιτα για τα τμήματα που απαρτίζουν το Νομικό Πρόσωπο και το τυχερό κομμάτι με το φλουρί το έτυχε το τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγυης. Στα ατομικά βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στην συνέχεια στους εργαζόμενους, το φλουρί κέρδισε η Παναγιωτίδου Μάρθα από το οικονομικό τμήμα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τραγούδι και χορό.