Γέμισε ασφυκτικά ο κινηματογράφος ΣΤΑΡ στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

tsavdaridis star3

Προπομπός μεγάλης εκλογικής νίκης του Λάζαρου Τσαβδαρίδη αποτέλεσε η συγκλονιστική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια, σήμερα (Τρίτη 20 Ιανουαρίου).

Η προσέλευση του κόσμου της Ημαθίας ήταν πρωτοφανής και η αισιοδοξία για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές διάχυτη.

Στην ομιλία του, ο κ. Τσαβδαρίδης, εμφανώς συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση του κόσμου που κατέκλυσε κάθε γωνιά της αίθουσας του κινηματογράφου, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του όλες τις Ημαθιώτισσες και τους Ημαθιώτες για την αγάπη, τη στήριξη τους όλα τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής, και ειδικά τώρα, στην πιο κρίσιμη, όπως τη χαρακτήρισε, εκλογική μάχη των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα.

tsavdaridis star1

Στη συνέχεια, ο κ. Τσαβδαρίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι οι εξωφρενικές εξαγγελίες του, θα ήταν διασκεδαστικές αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνες για τη χώρα και κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία για παντελή απουσία όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις διεκδικήσεις της Ημαθίας.

Κάνοντας έναν ενδεικτικό απολογισμό του ιδιαίτερα σημαντικού έργου του ως Βουλευτής, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι πλέον αισθάνεται ιδιαίτερα ώριμος και πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά να εκπροσωπήσει την Ημαθία στα κέντρα των αποφάσεων και να αποτελέσει τη δυνατή και μαχητική φωνή των πολιτών σε αυτά.

tsavdaridis star

Τελειώνοντας την ομιλία του, ο υπ. Βουλευτής εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν με ρεαλισμό, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία την εντολή να συνεχίσει το νοικοκύρεμα της χώρας και να την οδηγήσει με σταθερότητα στην έξοδο από την κρίση και στον δρόμο της ανάπτυξης.
Ειδική αναφορά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έκανε ο κ. Τσαβδαρίδης για την οριστική απόφαση της καταβολής των 33 εκατ. Ευρώ της αποζημίωση στους αγρότες μας για την απώλεια εισοδήματος το 2014 εξ' αιτίας του Ρωσικού Εμπάργκο.

Αύριο, (21 Ιανουαρίου), όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσαβδαρίδης, υπογράφεται η κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Καρασμάνη και του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και οι αποζημιώσεις θα πληρωθούν από τα αδιάθετα υπόλοιπα του ΟΠΕΚΕΠΕ, τα οποία μεταφέρθηκαν για τον λόγο αυτό στον κρατικό προϋπολογισμό.

Αύριο επίσης (21 Ιανουαρίου) θα διευκρινιστεί το ποσό ανά στρέμμα και η διαδικασία αποζημίωσης.

tsavdaridis star2