Τον δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκε ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

vorgiazidis theoxaropoylos

Το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη επισκέφτηκε στο γραφείο του την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς και Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στην Ημαθία & Δημοτικό Σύμβουλο Βέροιας, κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο και τον κ. Σταύρο Τσέλιο Γραμματέα ΔΗΜΑΡ Νάουσας.

Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στην προεκλογική περίοδο και είχε ως θέμα τις εθνικές εκλογές της 25 Ιανουαρίου και την συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ σε αυτές. Ο συντοπίτης μας πολιτικός, ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις θέσει του κόμματός του και ενδιαφέρθηκε για την ετοιμότητα του εκλογικού μηχανισμού του Δήμου Βέροιας.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε στο κ. Θεοχαρόπουλο και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, έντιμο προεκλογικό αγώνα, τον ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν το μεγαλύτερο δήμο της Ημαθίας, μεταξύ των οποίων και το θέμα που δημιουργήθηκε με το «Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020» για την Ελλάδα.

Οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν ότι το Πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο της Ημαθίας που αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων, αφού θα βοηθήσει ουσιαστικά στα προβλήματα σίτισης που αντιμετωπίζουν αρκετοί συνάνθρωποί μας, ενώ επισήμαναν ότι «οι ωφελούμενοι θα πρέπει με κάθε τρόπο να μην χάσουν το παραμικρό από τις δυνατότητες του προγράμματος».