Ο Αγιασμός του πολιτικού γραφείου του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

tsavdaridis lazaros

Τον αγιασμό του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή ΝΔ κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη τέλεσε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Σωσίπατρος Πιτούλιας, με τον οποίο ο κ. Τσαβδαρίδης συνδέεται με βαθιά πνευματική σχέση.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Τσαβδαρίδης, αφού ευχαρίστησε τον π. Σωσίπατρο για την ευλογία του προεκλογικού του αγώνα έκανε την εξής δήλωση: "Η Ορθοδοξία είναι ζώσα πίστη, την οποία βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας στις εκκλησίες της Μητρόπολης μας. Είναι η ταυτότητα μας ως Έθνος, είναι ο συνεκτικός κρίκος μας ως κοινωνία, είναι η παρηγοριά μας ως άνθρωποι θνητοί". Δεν είναι φολκλόρ, όπως κάποιοι θέλουν να τη χρησιμοποιούν οψίμως.

tsavdaridis pita rodoxor

Τη βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου Ναούσης έκοψε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Τη βασιλόπιτα του Κ.Α.Π.Η. Ροδοχωρίου Ναούσας έκοψε χθες (Πέμπτη 22 Ιανουαρίου) ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ευχόμενος χρόνια πολλά, γεμάτα υγεία, ευημερία και πολλές χαρές στη διοίκηση, το προσωπικό και τα μέλη του.

"Εύχομαι ολόψυχα ο Άγιος Γεώργιος ο Περιστερεώτας, η Ιερά Μονή του οποίου αποτελεί το κόσμημα του Ροδοχωρίου, να προστατεύει πάντα όλες και όλους μας και να μας χαρίζει κουράγιο, χαμόγελα και πίστη, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια αλλά και αποφασιστικότητα τις δυσκολίες της ζωής", υπογράμμισε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

tsavdaridis loutros1

Επίσκεψη στον Λουτρό

Με τη σημερινή (23 Ιανουαρίου) επίσκεψη του στον Λουτρό Αλεξάνδρειας, το χωριό της μητέρας του, συνέχισε την προεκλογική του περιοδεία στους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες της Ημαθίας ο υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

"Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και βαθιά συγκίνηση κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί σας. Είμαι ένας από εσάς. Με ξέρετε και σας ξέρω. Και ζητώ για άλλη μία φορά τη στήριξη σας στις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα, για να διασφαλίσουμε το μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας", τόνισε στους κατοίκους ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο υπ. Βουλευτής, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει δια ζώσης τους κατοίκους του Λουτρού για όλες τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα της Ημαθίας, στις οποίες και η παρέμβαση του υπήρξε καταλυτική, ιδιαίτερα για την οριστική καταβολή στους δικαιούχους αγρότες, της αποζημίωσης λόγω του Ρωσικού εμπάργκο αλλά και για τις τεράστιες προσπάθειες που κατάβαλλε για την άμεση καταβολή του υπολοίπου του ποσού των 60 εκατ. Ευρώ από την εξισωτική αποζημίωση του 2014 στους κτηνοτρόφους της Ημαθίας.