Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Χαιρετίστηκε η αλλαγή κυβέρνησης

dimarxeio veria

Χαιρετίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας η αλλαγή κυβέρνησης στις πρόσφατες εκλογές και η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης τόνισε: "Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τις τελευταίας εκλογές. Έχουμε αλλαγή πολιτικού σκηνικού, έχουμε ιστορικές στιγμές για την μεταπολιτευτική αριστερά. Θέλουμε να πιστέουμε ότι θα κυβερνήσεις με σταθερότητα. Μπορούν να βελτιωθούν κάποια πράγματα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε θετική της κίνηση. Θα είμαστε αντίθετοι αν συντηρείται ένα καθεστώς που οδήγησε τους δήμους πίσω, είτε σε θέματα διαχείρισης, είτε σε θέματα χρηματοδότησης".

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου σημείωσε: "Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Όλοι ευχόμαστε να πετύχει. Έχουμε υποχρέωση ως τοπική αυτοδιοίκηση να πράξουμε τα αυτονόητα, ως μοχλός για την επανίδρυση του κράτους, ως μοχλός για την λειτουργία της τοπικής διοίκησης"

Ο Νίκος Μπέκη τόνισε: "Χαιρετίζω την αλλαγή κυβέρνησης, πρέπει να υποστηριχθεί. Στο αυτοδιοικητικό, πρέπει ο δήμος με κάθε ένταση να προασπίσει την κατοχύρωση του προσωπικού του, να αναδείξει τα κενά του, να διεκδικήσει δομές όπως το ΤΑΙΠΕΔ, να διεκδικήσει την μετεστέγαση του Μουσικού Σχολείου στις Βαρβάρες, να διεκδικήσει πόρους".

Ο Αντώνης Μαρκούλης είπε: "Χαιρετίζουμε την αλλαγή κυβέρνησης που υιοθέτησε ένα αντιμνημονιακό πρόγραμμα. Σε συνθήκες πίεσης και το ΚΚΕ κατέγραψε ανοδική τάση. Θεωρώ ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε αυτή την κυβέρνηση να συμβάλει στην λύση των λαϊκών προβλημάτων".

.