Βέροια: Κλείνει τμήμα της Βενιζέλου για 5 μέρες

venizeloy5

Στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια θα εκτελεστούν εργασίες κατασκευής διαβάσεων στην οδό Βενιζέλου για το τμήμα από την οδό Αριστοφάνους και Ανοίξεως έως την οδό Κων/νου Ρωμαίου.

Η διάρκεια των εργασιών στο παραπάνω τμήμα για την κατασκευή του νέου δαπέδου θα είναι πέντε εργάσιμες ημέρες και θα είναι από Δευτέρα 2 Μαρτίου και ώρα 07:00πμ έως το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 07:00πμ.

Επειδή οι εργασίες γίνονται στο οδόστρωμα της οδού Βενιζέλου, προτείνεται η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό της Βενιζέλου από την οδό Αριστοφάνους και Ανοίξεως έως την Κων/νου Ρωμαίου.

Στην συμβολή των οδών Σταδίου με Θεσσαλονίκης θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ23 (οδός κλειστή για οχήματα άνω των 3,5 tn), ώστε η κυκλοφορία αυτών των οχημάτων να γίνεται μέσω της οδού Θεσσαλονίκης.

Στην αρχή του τρίγωνου θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ8 και Ρ48 για οδό κλειστή και υποχρεωτική πορεία οχημάτων δεξιά (προς την Κεντρικής). Στην συμβολή των οδών Βενιζέλου με Βερμίου καθώς και Βενιζέλου με Λυκούργου θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ23 (οδός κλειστή για οχήματα άνω των 3,5 tn).

Επίσης στην συμβολή των οδών Βενιζέλου με Ανοίξεως θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ8 και Ρ48 κλειστή κυκλοφορία και υποχρεωτική πορεία δεξιά (προς την Ανοίξεως).

Τα μικρά οχήματα που έρχονται από βόρεια θα κινούνται μέσω των οδών Κεντρικής και Αριστοφάνους, ενώ τα μεγάλα οχήματα μέσω της οδού Θεσσαλονίκης.

Τα μικρά οχήματα καθώς και τα μεγάλα οχήματα που έρχονται από νότια θα κινούνται μέσω της οδού Ανοίξεως.

Υπεύθυνος για την σήμανση και την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας θα είναι η εργοληπτική επιχείρηση ΚΑΣΤΩΡ Α.