Απαντήσεις στον Γιάννη Παπαγιάννη έδωσαν Δήμαρχος Βέροιας και Αντιδήμαρχοι

papagiannis giannis

Απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε ο Γιάννης Παπαγιάννης στο προηγούμενο συμβούλιο, αλλά δεν κάθισε να τις ακούσει, έδωσε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και οι συνεργάτες του αντιδήμαρχοι. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος είπε: «Δεν υπάρχει καμιά προνομιακή αντιμετώπιση στις εφημερίδες, όπως υποστήριξε ο κ. Παπαγιάννης. Για τις μελέτες καποδιστριακών δήμων θα απαντήσεις ο κ. Λαζαρίδης. Ο πίνακας με τις εκκρεμείς δίκες θα δοθούν στον κ. Παπαγιάννη. Για την επίσκεψη του Αλβανού διπλωμάτη, κανείς δεν αιφνιδίασε τον δήμαρχο, ήταν το τρίτο ραντεβού. Για το κολυμβητήριο απάντησε ο κ. Σιδηρόπουλος, θα απαντήσει ξανά».

Ο Άρης Λαζαρίδης τόνισε με την σειρά του: «Δεν υπάρχουν μελέτες στα συρτάρια μας από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους ενώ για το κολυμβητήριο θα επαναλάβω ότι ο εργολάβος είναι μέσα στο έργο και αναμένεται η συνέχιση της χρηματοδότησης για να συνεχιστεί».

Ο Θανάσης Σιδηρόπουλος: «Δεν υπάρχουν έτοιμες τεχνικές μελέτες στα τμήματα της αρμοδιότητάς μου δεν υπάρχουν. Για κάποιους η υποκρισία περισσεύει».

Ο κ. Παπαγιάννης ζήτησε να ενημερωθεί και για μια απένταξη έργου 2 εκατομμυρίων, δήλωσε ότι το διάβασε σε εφημερίδα. Πρόκειται για έργα που στην προηγούμενη συνεδρίαση παρουσίασε αναλυτικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Νίκος Μωυσιάδης αλλά ούτε αυτά τα άκουσε ο κ. Παπαγιάννης.

Ο κ. Παπαγιάννης ρώτησε και για τους ψεκασμούς κουνουπιών. Απαντώντας ο κ. Κορωνάς, είπε ότι εκκρεμούν διαγωνισμοί της Περιφέρειας, πρόσθεσε ότι ήδη έπρεπε να είχαν ξεκινήσει και κατέληξε λέγωντας ότι όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες ο δήμος θα συμβάλει συμπληρωματικά.