Ερωτήσεις Μπέκη για Γιοτζαλίκια, Μουσικό Σχολείο και Δικαστικό Μέγαρο

bekis nikos petroula

Τρία ζητήματα έθεσε προ ημερησίας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Νίκος Μπέκης. Αφορούσαν ζητήματα στο νέο σχολικό συγκρότημα στα Γιοτζαλίκια, ερώτημα έβαλε και ο Γιάννης Παπαγιάννης, για το Μουσικό Σχολείο και για το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο. 

Για το σχολείο στα Γιοτζαλίκια ο κ. Μπέκης είπε: "Εκφράστηκαν επιφυλάξεις για το σχολείο στα Γιοτζαλίκια σε συνάντηση γονέων για την αποχέτευση και την έλλειψη πεζοδρομίων. «Υπάρχει μια μιζέρια σε αυτό το θέμα. Κάποιοι λένε κάποια πράγματα απλά για να πουν κάτι» απάντησε ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης. "Δεν γίνεται να συνυπάρχουν παιδιά γυμνασίου και λυκείου στα Γιοτζαλίκια" είπε ο κ. Παπαγιάννης. "Υπάρχουν δυο διαφορετικά κτίρια και δυο διαφορετικές αυλές στο σχολικό συγκρότημα" απάντησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης.

Για το Μουσικό Σχολείο ο κ. Μπέκης είπε: "Υπάρχει μια στασιμότητα για το Μουσικό Σχολείο. Βλέπω ότι και η αρχαιολογία ζητά τις εγκαταστάσεις στην Αγία Βαρβάρα. «Ή θα πρέπει να συνυπάρξουμε με την Αρχαιολογία ή να σκοτωθούμε» απάντησε ο δήμαρχος.

Τέλος για το Δικαστικό Μέγαρο ο κ Μπέκης ζήτησε ενημέρωση. Απαντώντας ο δήμαρχος είπε ότι η απάντηση που πήρε στην Αθήνα ήταν ότι όλα τα θέματα που υπάρχουν τα θέματα με τους δήμους θα λυθούν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τέλος Μαΐου.