tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι πιο μοντέρνες επιλογές σε βρεφικές πετσέτες και σεντόνια

Σκέφτεστε, ξανασκέφτεστε πέφτετε σε διλήμματα και ακόμα να αποφασίσετε για το βρεφικό δωμάτιο; Το μωρό σας έρχεται στον κόσμο σε λίγο και πρέπει να ανασκουμπωθείτε!

Όπως πάντα η ΚΕΝΤΙΑ σας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για να εξοπλίσετε τον χώρο της μικρής σας πριγκίπισσας ή του λιλιπούτειου ιππότη που θα σας συνεπάρει. Με προσεγμένα υφάσματα, κορυφαία ποιότητα, φανταστικά χρώματα, μεγάλη ποικιλία, έξυπνες λύσεις και μοτίβα που ξετρελαίνουν τους μικρούς ήρωες, τα βρεφικά είδη έρχονται στο προσκήνιο, βοηθώντας σας στις αγορές.

Φωτιά στα....ροζ

Η ΚΕΝΤΙΑ εξασφαλίζει για το κοριτσάκι σας λευκά είδη από 100% βαμβάκι. Η σειρά LITTLE MISS προσφέρει σε ένα ολοκληρωμένο σετ μονά σεντόνια κούνιας και λίκνου στις επιθυμητές διαστάσεις. Εάν θέλετε να δείτε και άλλες επιλογές σε βρεφικά σεντόνια, κάντε κλικ εδώ.

Στην ίδια σειρά, οι πετσέτες με το πανέμορφο print κλέβουν την παράσταση, χαρίζοντας ένα απαλό άγγιγμα μετά το μπάνιο του.

Για την ώρα του μπάνιου

Για την ώρα του μπάνιου, οι βρεφικές πετσέτες που θα βρείτε στην ΚΕΝΤΙΑ είναι πολλές. Εμείς ξεχωρίσαμε τις πετσέτες LittleMen, τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση 40%!

Η KENTIAσας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε με ένα κλικ επιλογές για το βρεφικό δωμάτιο σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαλέξτε ανάμεσα σε σεντόνια, κουβερλί, πετσέτες, υπνόσακους, μπουρνούζια κ.ά. και κάντε τη διαφορά!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69