tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο ανθόσπαρτος βίος ξεκινά εντυπωσιακά σε ένα κτήμα γάμων

Επειδή, όπως λένε, «μια φορά παντρεύεται κανείς», με όλες τις εξαιρέσεις που μπορεί να έχει αυτός ο κανόνας, είναι ιδιαίτερα ταιριαστό η νέα ζωή ενός ζευγαριού να ξεκινήσει με μια αξέχαστη μέρα σε ένα ειδυλλιακό και αριστοκρατικό περιβάλλον. Αυτή τη δυνατότητα δίνουν τα κτήματα γάμων, που υπόσχονται μια γαμήλια δεξίωση ή μια γαμήλια τελετή μακριά από τα καυσαέρια και την ένταση της πολύβουης πόλης, σε ένα μέρος σαν βγαλμένο από παραμύθι, είτε κοντά στη θάλασσα είτε στην εξοχή.

Ας μην έχουμε όμως στον νου μας το κτήμα γάμων ως μια απλή έκταση με γκαζόν, σε στυλ… ποδοσφαιρικού γηπέδου. Τα κτήματα είναι ολόκληρες επιχειρήσεις με πλήθος παροχών και εργαζομένων ώστε να διασφαλιστεί η άνετη παραμονή και φιλοξενία των καλεσμένων, ενώ η μορφή τους μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία τους και να απευθύνεται σε κάθε βαλάντιο. Αλλά και η χρήση τους δεν αφορά μόνο τους γάμους, αφού εκεί μπορούν να γίνουν και βαφτίσεις, ή συνδυαστικά και οι δύο τελετές μαζί.

Για παράδειγμα, υπάρχει στην Ανάβυσσο κτήμα γάμων με βυζαντινό πύργο (!), λιθόστρωτα καλντερίμια και πλήθος δέντρων που «πνίγουν» τον χώρο στον ίσκιο και την ευωδιά τους, ενώ είναι πλαισιωμένο από τρεις εκκλησίες (Αγ. Νικολάου, Αγ. Ειρήνης, Αγ. Θεοδώρων), κάτι που εκμηδενίζει την απόσταση από την τελετή ως τη δεξίωση. Ακόμη, τα εδέσματα που προσφέρονται στους καλεσμένους είναι μαγειρεμένα με λάδι από τις ελιές του κτήματος, ενώ υπάρχει και ξυλόφουρνος για τα φαγητά και τα αρτοσκευάσματα.

Εκτός όμως από τις… ακραία πολυτελείς επιλογές που αφορούν τα πιο εύρωστα βαλάντια, υπάρχουν πολλά άλλα κτήματα γάμων που μπορεί να εμπιστευθεί κανείς για τη γαμήλια δεξίωση αλλά και για την τέλεση του Μυστηρίου, αφού τις περισσότερες φορές υπάρχει κάποια εκκλησία κοντά στο κτήμα ή και μέσα σε αυτό. Συνήθως υπάρχει και πισίνα αλλά και στεγασμένοι χώροι περιμετρικά, σε περίπτωση που λόγω καιρικών συνθηκών η δεξίωση δεν μπορεί να γίνει στο ύπαιθρο.

Όσο για τις παροχές που προσφέρει ένα κτήμα γάμων σε ένα ζευγάρι και στους καλεσμένους του, η σχετική λίστα είναι αρκούντως μακρά. Υπάρχουν συνήθως αίθουσες για να φρεσκαριστούν οι νεόνυμφοι (μία για τον γαμπρό και μία για τη νύφη), χώρος πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των καλεσμένων, υπάλληλοι σεκιούριτι, επαγγελματίες για τη διασκέδαση των λιλιπούτειων καλεσμένων (ανιματέρ), προσωπικό καθαριότητας για να είναι όλα άψογα, αλλά και ηχητική κάλυψη της δεξίωσης με μικροφωνικές εγκαταστάσεις και DJs.

Για εκείνους πάλι που θέλουν να κάνουν τον γάμο τους και τη δεξίωση… υπερπαραγωγή, υπάρχει η δυνατότητα σκηνοθεσίας της τελετής και της γιορτής, αλλά και χρήσης φωτιστικών εφέ, ακόμη και πυροτεχνημάτων, που θα κάνουν την νύχτα μέρα αν ο γάμος γίνεται βράδυ και θα προσδώσουν ένα φαντασμαγορικό χρώμα στην εκδήλωση.

Πρόσθετες παροχές, όπως η δυνατότητα διαμονής του ζευγαριού το βράδυ σε αίθουσα μέσα στο κτήμα, ύστερα από την κουραστική μέρα που προηγήθηκε, ή η μεταφορά στο κτήμα των καλεσμένων που δεν διαθέτουν δικό τους αυτοκίνητο, καθιστούν τα κτήματα γάμων μια πολύ συμφέρουσα λύση από θέμα κόστους που θα λύσει τα χέρια του ζευγαριού σε πολλά πρακτικά θέματα, αλλά και θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους που θα ζήσουν μια μέρα σαν πραγματικοί βασιλιάδες σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69