tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οικονομικές λύσεις για κάθε είδους αποφράξεις

Μπορεί ο κάθε ένοικος ή ιδιοκτήτης σπιτιού να φροντίζει για την καλή κατάσταση του υδραυλικού και αποχετευτικού συστήματος του διαμερίσματός του, ωστόσο, όπως λένε, ο Διάβολος έχει πολλά ποδάρια. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να βρεθεί κανείς στη θέση να πρέπει να επιλύσει ένα πρόβλημα που δεν επιδέχεται καμία αναβολή, για ευνόητους λόγους.

Και τότε θα πρέπει να καταφύγει σε μια από τις εταιρείες αποφράξεων, οι οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε λογικές τιμές και αμέσως μόλις τους ζητηθεί. Ο ενδιαφερόμενος καλό είναι να έχει «σταμπάρει» από πριν ποια εταιρεία τον εξυπηρετεί περισσότερο, λαμβάνοντας υπόψη του δύο κυρίως παραμέτρους: ποια είναι η πιο οικονομική και ποια είναι η πιο κοντινή στην περιοχή όπου διαμένει, ώστε η δράση της να είναι άμεση. Ωφέλιμο είναι επίσης να ζητηθεί η γνώμη κάποιου γείτονα ή διαχειριστή ο οποίος θα συστήσει στον ενδιαφερόμενο κάποια εταιρεία που αποδεδειγμένα έκανε καλή δουλειά.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις αποφράξεις δικτύου αποχετεύσεων αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους με μεγάλη σοβαρότητα και συνήθως έχουν στη διάθεσή τους πάνω από ένα συνεργεία, εκ των οποίων το ένα επισκευάζει τη ζημιά και το άλλο τοποθετεί τις νέες εγκαταστάσεις, αν αυτό βέβαια είναι απαραίτητο. Στις δύσκολες περιπτώσεις μάλιστα τα μέλη του συνεργείου παρουσιάζουν στον πελάτη όλες τις επιλογές που έχει για την επιδιόρθωση μιας βλάβης παρουσιάζοντάς του και τον τιμοκατάλογο, έτσι ώστε να μην τον οδηγούν εσκεμμένα στην πιο κοστοβόρα επιλογή.
Οι τιμές είναι πολύ λογικές και φυσικά εκμηδενίζονται όταν το πρόβλημα αφορά συνολικά όλη την πολυκατοικία (π.χ. υδρορροές, κεντρικό φρεάτιο), αφού σε αυτές τις περιπτώσεις το κόστος το επωμίζονται όλα τα διαμερίσματα.

Ούτως ή άλλως όμως οι εταιρείες φροντίζουν να είναι ανταγωνιστικές κρατώντας χαμηλά τις τιμές και κάνοντας προσφορές στους καλούς πελάτες τους. Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα και με αριθμούς, μια απόφραξη λεκάνης ή μπανιέρας δεν ξεπερνά τα 40 ευρώ, η απόφραξη κεντρικού φρεατίου κοστίζει 50 ευρώ, ενώ για τις υδρορροές ή για τον νεροχύτη της κουζίνας, μόνιμο βραχνά κάθε νοικοκυράς, η τιμή φτάνει τα 40 ευρώ. Ο καθαρισμός της αποχέτευσης κοστίζει το πολύ 80 ευρώ, ενώ οι εκκενώσεις βόθρων τιμολογούνται με βάση τα κυβικά μέτρα τής εκάστοτε εγκατάστασης. Μια απολύμανση πάλι δεν ξεπερνά τα 40 ευρώ, αν και δεν είναι λίγες οι εταιρείες που την κάνουν δώρο, αφού η απολύμανση ή ακόμη και η απεντόμωση του χώρου θεωρούνται εργασίες που «πάνε πακέτο» με μια σωστή απόφραξη.

Οι τεχνικοί μάλιστα πολλές φορές αποκαλύπτουν και μυστικά της δουλειάς τους και προτείνουν στους πελάτες έξυπνα τρικ με τα οποία οι σωληνώσεις μένουν καθαρές, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι περιπτώσεις προβλημάτων στο αποχετευτικό δίκτυο. Η απλή συντήρηση του δικτύου μπορεί να γίνει ακόμη και με απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι, όπως είναι το αλάτι, η μαγειρική σόδα, το ξίδι κ.ά. Οπότε καλύτερα να είμαστε επιμελείς και να δίνουμε στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού μας την προσοχή και τη φροντίδα που του αξίζει, αφήνοντας τα… δύσκολα για τους ειδικούς, που και την τεχνογνωσία διαθέτουν και τη διάθεση έχουν να λύσουν κάθε πρόβλημα που ίσως παρουσιαστεί στο μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: apofraxeis 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69