tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φουτουριστικά ή παραδοσιακά; Η Centro Kitchen διαθέτει ντουλάπια κουζίνας για κάθε στυλ

Η κουζίνα είναι ο πιο δημοφιλής χώρος του σπιτιού και εκείνος που χρησιμοποιούμε συχνότερα απ’ όλους γι’ αυτό η αισθητική και η διακόσμηση του θα πρέπει να προάγουν την κομψότητα και τη λειτουργικότητα.

Τα ντουλάπια κουζίνας αποτελούν κυριολεκτικά τη ραχοκοκαλιά του χώρου, ενώ η σωστή επιλογή και τοποθέτηση τους μπορεί πραγματικά να αναδείξει την κουζίνα σας και να την κάνει απόλυτα πρακτική όσα τετραγωνικά κι αν είναι.

Ειδικότερα τα ντουλάπια κουζίνας που βρίσκονται στη βάση λαμβάνουν την περισσότερη προσοχή, ενώ τα κρεμαστά ντουλάπια λειτουργούν υποστηρικτικά και προσθέτουν στην συνολική διακόσμηση του χώρου για να δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας.

Επειδή όμως εκτός από την αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο και η λειτουργικότητα, όπως προαναφέραμε, θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση και στα δύο στοιχεία όταν επιλέγουμε ντουλάπια κουζίνας.

Ευτυχώς η Centro Kitchen είναι εδώ για να μας διευκολύνει στην επιλογή μας. Με εντυπωσιακές μοντέρνες αλλά και κομψές παραδοσιακές κουζίνες από γυαλιστερά μονόχρωμα ή σκαλιστά ξύλινα ντουλάπια, οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες και μπορείτε να συνδυάσετε τα στυλ για να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας.

Αν για παράδειγμα προτιμάτε να κρατήσετε στην κουζίνα σας ένα στυλ παραδοσιακό και πιο εξοχικό τότε μπορείτε να επιλέξετε σκαλιστά ξύλινα ντουλάπια κουζίνας που φέρνουν έναν παραδοσιακό αέρα εξοχής στον χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να παραμένουν λειτουργικά και πρακτικά εξυπηρετώντας τη σύγχρονη νοικοκυρά στις καθημερινές της δραστηριότητες.



Αν ωστόσο το σύνολο της αισθητικής του σπιτιού σας στοχεύει σε μία μοντέρνα και κάπως φουτουριστική αισθητική, τότε αποζητάτε ντουλάπια κουζίνας με ευθείες γραμμές και λεία μεταλλικά ή ματ χρώματα. Φυσικά τα ντουλάπια σε αυτού του τύπου τις κουζίνες, ανοίγουν με εξίσου φουτουριστικό τρόπο, έχοντας ως γνώμονα την απόλυτη λειτουργικότητα και πρακτικότητα τους.



Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Centro και επιλέξτε ακόμα περισσότερες εντυπωσιακές και ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο που αποτελεί την καρδιά του σπιτιού σας, την κουζίνα σας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69