tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πείτε ναι στα παπούτσια Vans & Dickies – Φέτος πιο αποκαλυπτικά από ποτέ

Τα παπούτσια για όλη την οικογένεια, φέτος έρχονται από το Skateshop και χαρίζουν μοναδικό στυλ! Η Vans είναι η εταιρεία που συμβολίζει το καλιφορνέζικο cool και το εκκεντρικό streetstyle. Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες, εκτινάζοντας την γοητεία στα ύψη.

Μερικά σχέδια που καλύπτουν τις απαιτήσεις της γυναίκας, του άντρα και του παιδιού:

Τα alltimeclassic μαύρα vans λατρεύονται από τους έφηβους και επιλέγονται συνεχώς. Κάντε τα δώρο στο παιδί σας, σε προνομιακή τιμή και συνδυάστε τα με πληθώρα άλλων αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο στυλ. (νούμερα: 36-46)

Tonavy χρώμα είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή των αντρών. Τα VANS CHIMA FERGUSON PRO SHOESείναι τα παπούτσια εκείνα που θα ταιριάξουν τόσο με την αθλητική σας φόρμα όσο και με το αγαπημένο σας jean.

Πιο παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο! Ένα σχέδιο που μπορούν να το φορέσουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών, αναδεικνύοντας ένα sporty στυλ. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα και τα outfits, αφού φιλοξενεί πλήθος χρωμάτων, καθιστώντας το μία passe-partout επιλογή.

Τι ισχύει για όλα τα Vans;

Η σόλα τους είναι ανατομική και η διαμόρφωσή τους είναι τέτοια ώστε να απορροφά τους κραδασμούς. Στις περιοχές του παπουτσιού που η φθορά είναι μεγάλη, η vans έχει αναπτύξει ειδική διαμόρφωση από υλικά με εξαιρετική αντοχή.

Dickies

Αν από την άλλη θέλετε να μείνετε για λίγο ακόμα στο στυλ του χειμώνα, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σκληροτράχηλα παπούτσια Dickies. Τα traditional American work boots γίνονταιδικάσας, εδώ

Για όλη την ποικιλία Vans και Dickies, μπείτε στο Skateshop .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69