tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα είδη αλιείας για τέλειο ψάρεμα

Αν αγαπάτε το ψάρεμα και το εξασκείτε συχνά, είτε ως χόμπι είτε για βιοποριστικούς λόγους, τότε θα πρέπει να είστε εξοπλισμένοι κατάλληλα ώστε να το απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να έχετε καλά αποτελέσματα και πάνω απ’ όλα να είστε ασφαλείς.

Τα είδη αλιείας, όπως και συμβαίνει και με τα περισσότερα πράγματα, μπορούν να χωριστούν σε πολύ μεγάλο βαθμό σε τρεις κατηγορίες. Τα φθηνότερα και φαινομενικά πρωτοποριακά είδη είναι σχεδόν πάντα πρόχειρα και συνήθως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής ή δεν λειτουργούν καλά. Η επόμενη κατηγορία εργαλείων, του μεσαίου επιπέδου, λειτουργεί μια χαρά κυρίως για ερασιτέχνες ψαράδες, ενώ τα λίγο πιο ακριβά πράγματα είναι ιδανικά για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ κάνουν σύντομα απόσβεση, καθώς έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και κορυφαία αποδοτικότητα και λειτουργικότητα.

Πριν επιλέξετε είδη αλιείας, θα πρέπει πρωτίστως να έχετε αποφασίσει τι είδους ψάρια θέλετε να πιάσετε με αυτά, καθώς και σε τι επίπεδο. Με αυτό ως γνώμονα θα μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε το σωστό καλάμι που θα αποτελέσει το κυριότερο από τα είδη αλιείας που θα αγοράσετε. Γενικά προτιμήστε ένα καλάμι που μπορεί να διασπαστεί σε πολλά κομμάτια για να μεταφερθεί εύκολα και μπορείτε να επιλέξετε και να διαμορφώσετε το μέγεθος και το βάρος του ανάλογα με κάθε περίπτωση.

Μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε όταν επιλέγετε καλάμι είναι το βάρος, το μήκος, η δυσκαμψία του και το υλικό του. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ελαφρύ καλάμι που γενικά δεν θα σας δημιουργεί πρόβλημα αν το κρατάτε πολλή ώρα.

Είτε έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε με το επαγγελματικό είτε με το ερασιτεχνικό ψάρεμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τα κορυφαία είδη αλιείας στην DBS Fishing.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα jigging.gr και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε σωστά το αγαπημένο σας σπορ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69