tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και έχει έρθει η στιγμή να περάσετε αξέχαστες στιγμές με το άλλο σας μισό, να μπείτε στο γιορτινό κλίμα και να ανταλλάξετε συμβολικά δώρα που θα μοιράσουν χαμόγελα. Αν δεν έχετε ιδέα τι μπορείτε να πάρετε στον αγαπημένο σας για να τον ενθουσιάσετε, παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για υπέροχα δώρα που σίγουρα  θα τον ξετρελάνουν!

Ρολόι  

Κάντε τον να μετρά την ώρα για να σας συναντήσει προσφέροντάς του ένα πανέμορφο ρολόι. Το ρολόι αποτελεί μια all time classic επιλογή για ανδρικό δώρο, που δεν πρόκειται να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν άνδρα. Μπορείτε να αναζητήσετε διάφορα στυλ ρολογιών ανάλογα με το γούστο του αγαπημένου σας και να επιλέξετε κάποιο smart watch αν το στυλ του είναι αθλητικό, ένα ρολόι με δερμάτινο λουράκι αν του αρέσει να δημιουργεί smart casual ντυσίματα, είτε κάποιο ρολόι με μπρασελέ αν το επίσημο στυλ είναι αυτό που του ταιριάζει.

Ρούχα

Τα ρούχα ανδρικά μπορεί να μην είναι μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο, είναι όμως σίγουρα πρακτικά και απόλυτα στιλάτα. Αναζητήστε κάποιο ρούχο που να ταιριάζει με το στυλ ντυσίματος του αγαπημένου σας και αν το budget σας το επιτρέπει, τολμήστε να επιλέξετε κομμάτια επώνυμων brands τα οποία χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και την κομψότητά τους. Αν πάλι δεν θέλετε να αγοράσετε κάποιο ρούχο μάρκας αλλά προτιμάτε να διαθέσετε αυτό το ποσό για να πάρετε ένα σετ ρούχων στον αγαπημένο σας, τα κουστούμια, οι φόρμες συνδυασμένες με φούτερ και τα τζιν παντελόνια συνδυασμένα με μπλούζες ανδρικές, είναι προτάσεις που σίγουρα θα τον ξετρελάνουν!

Παπούτσια

Αν το ταίρι σας ανήκει στους shoe lovers, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού πληθυσμού, τότε ένα ζευγάρι καλά παπούτσια δεν υπάρχει περίπτωση να μην του κλέψει την καρδιά! Από sneakers και μποτάκια, μέχρι μοκασίνια και σκαρπίνια, οι επιλογές είναι τόσες πολλές ώστε να βρείτε εκείνο που του ταιριάζει. Σας συμβουλεύουμε να κινηθείτε σε safe επιλογές και να μην πειραματιστείτε ιδιαίτερα με τα στυλ καθώς δεν θέλετε με τίποτα το δώρο σας να είναι μια ατυχής επιλογή.

Πορτοφόλι

Τα πορτοφόλια είναι πάντα χρήσιμα, γιατί λοιπόν να μην δωρίσετε ένα στον αγαπημένο σας; Προτιμήστε πορτοφόλια δερμάτινα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και διακριτικά  λογότυπα brands που αναμφίβολα θα αρέσουν στο ταίρι σας ή αν αναζητάτε ένα πιο ιδιαίτερο δώρο μην διστάσετε να επιλέξετε ένα custom-made πορτοφόλι που να αναγράφει τα αρχικά του. Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να σας φαίνεται μικρή, ωστόσο θα κάνει την διαφορά και το δώρο σας αξέχαστο!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69