tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα ψύξης – θέρμανσης του Στέργιου Λάλα στην Βέροια (φωτογραφίες)

Το νέο κατάστημα Blue Energy Center του Στέργιου Λάλα άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην πόλη της Βέροιας.

Η Blue Energy Center βρίσκεται δίπλα σας με τρία καταστήματα, δύο στη Νάουσα κι ένα στην Βέροια, για να καλύψει κάθε ανάγκη σας σε ζητήματα θέρμανσης - κλιματισμού – ηλιακών συστημάτων – φυσικού αερίου και ειδών υγιεινής.

Τα εγκαίνια του καταστήματος πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, παρουσία του προσωπικού, συνεργατών, συγγενών και φίλων του ιδιοκτήτη και της συζύγου του.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Λεωνίδας Αφεντούλης εφημέριος του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας τέλεσε τον αγιασμό κι ευχήθηκε «Καλές δουλειές» στον Στέργιο και την σύζυγό του, Εμμανουέλλα.

Μετά την τελετή οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτά γλυκά κι αλμυρά εδέσματα από τον πλουσιοπάροχο μπουφέ και σερβιρίστηκαν απεριτίφ και τοπικά κρασιά, προσφορά φίλων του ιδιοκτήτη, από το μπαρ του vintage van που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το κατάστημα.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με χαλαρή συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων, που ήρθαν από διάφορες περιοχές της Ημαθίας για να τιμήσουν τον επαγγελματία.

Το κατάστημα Blue Energy Center, επί της οδού Βενιζέλου 96, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού και θέρμανσης με τα πλέον αποδοτικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. 

Στο κατάστημα θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού και θέρμανσης, Daikin – Buderus – Bosch, όπως και πληθώρα άλλων.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69