tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλληλέγγυοι Βέροιας: "Το ΠΑΜΕ πήγε στους πρόσφυγες για να κάνει την παράστασή του"

Ανακοίνωσε κατά του ΠΑΜΕ εξέδωσαν οι πολίτες Βέροιας που στηρίζουν την φιλοξενία των προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: "Οι Αλληλεγγυοι Βέροιας δεν είναι φορέας, δεν είναι ΜΚΟ. Ειναι μία αυθόρμητη πρωτοβουλία συλλογικοτήτων και ατόμων που προσφέρει βοήθεια και αλληλεγγύη στους φιλοξενούμενους πρόσφυγες. Οι συντονιστές και οι εθελοντές είναι κάτοικοι της Βέροιας, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, οι οποίοι έβαλαν στην άκρη επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις, την ίδια τους την προσωπική ζωή ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΙ όλοι μας προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια, διότι αυτό υπαγορεύει η συνείδηση μας.

Δημιουργήσαμε μάλιστα και τρίτο χώρο συγκέντρωσης υλικού, στο ζαχαροπλαστείο Σερεμετα, για ευχερεστερο εφοδιασμό της αποθήκης του Κέντρου Φιλοξενίας. Οποιοσδήποτε υπαινιγμός οποιουδήποτε, όπως εκφράστηκε από μέλη του ΠΑΜΕ σήμερα κατά την επίσκεψή τους στο κέντρο, για οικονομικό όφελος, επιστρέφεται τουλάχιστον ως χυδαίος.

Το ΠΑΜΕ ήρθε σήμερα με ντουτουκα και πανό για να κάνει την παράσταση του. Θα καταγγελλουμε κάθε πολιτικό φορέα που θα κάνει το ίδιο.
Εμείς θα εξακολουθούμε να κάνουμε αυτό που ξεκινήσαμε οργανωμένα κι αθόρυβα ως πολίτες και συλλογικότητες ανεξαρτήτως της ιδεολογικής ή άλλης τοποθέτησης καθενός ξεχωριστά.

Είμαστε μία ωραία ομάδα που κοιτά τους ανθρώπους στα μάτια".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69