tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Βέροιας

Με σκοπό την στήριξη οικογενειών που δοκιμάζονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας καλεί τους Δημότες της πόλης σε μια συντονισμένη προσπάθεια συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας (γάλα, λάδι, αλεύρι, ζυμαρικά) για τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας λειτουργεί από το 2007 και σήμερα φτάνει να εξυπηρετεί 640 οικογένειες που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.

“Για  άλλη μια φορά  σας  καλούμε να δείξετε όλοι ,αλληλεγγύη και ανθρωπιά στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και να συμβάλλουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

H ενέργεια αυτή είναι ανεξάρτητη με τις αντίστοιχες που γίνονται από το Δήμο και τους υπόλοιπους φορείς και αφορούν τη στήριξη προς τους πρόσφυγες –μετανάστες.

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια  αυτή”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Το  Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ν.Π. ΚΑΠΑ  Δήμου Βέροιας στεγάζεται στο ισόγειο της οδού Ζωγιοπούλου 5, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2331024794, το ΦΑΞ 2331022478. Υπεύθυνος Επικοινωνίας  της δομής η Κα Παπαδοπούλου Μανή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69