tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Σταυροπηγίου κυρού Αλεξάνδρου στην Βέροια

Το Σάββατο11 Ιουνίου στος 3 το μεσημέρι στον υπό ανέγερση ιερό Ναό του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Θαυματουργού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας τελέστηκε η εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Σταυροπηγίου κυρού Αλεξάνδρου, κατά σάρκα αδελφού του Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος .

Της Ακολουθίας προέστη ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, Συνοδικός Αρχιερευς, ο οποίος εκφώνησε επικήδειο λόγο, ενώ έλαβαν ακόμη μέρος πολλοί Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο εκπροσώπησε ο Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος και την ΑΘΜ τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος οι οποίοι εξεφώνησαν επικήδιους λόγους.

Εκ μέρους του ιερού κλήρου το ύστατο χαίρε στον κοιμηθέντα Μητροπολίτη απηύθυναν ο Πρωτ. Γεώργιος Μίλκας, πνευματικό του τέκνο και συνεχιστής του έργου του στην ενορία Ευαγελιστρίας Ευόσμου, εκπροσωπών και τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα, καθώς και ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Ανθόπουλος εκ μέρους της Αδελφότητος της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

Ακολούθησε λιτανευτική πομπή προς το κοιμητήριο της Μονής όπου ετάφη ο μακαριστός Μητροπολίτης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69