tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χαμογελάστε περισσότερο με Yoga σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους στην Αθήνα!

Φανταστείτε τον εαυτό σας με τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες: τη σωματική, τη συναισθηματική και την πνευματική. Πως θα σας φαινόταν η συνένωσή τους μέσα από μία πρακτική άσκηση που έχει ως υπόβαθρο τον διαλογισμό από την μακραίωνη ιστορία της Ινδίας;

Yoga, λέξη που προέρχεται από το σανσκριτικό yug=ένωση, δηλαδή την ένωση της αναπνοής με το ίδιο μας το σώμα και κατ’ επέκταση με το νου και με το πνεύμα. Απώτερος σκοπός της πρακτικής της yoga είναι η πνευματική ηρεμία και μία βαθύτερη αντίληψη του εαυτού μας, μέσα από έναν δρόμο διαφορετικό για τον καθένα, ίσως δύσκολο, μάλλον πρωτότυπο, μπορεί συγκινητικό.

yioga2

Ξεκινήστε και εσείς Yoga! Ανακαλύψτε μία μορφή άσκησης που πλέον έχει καθιερωθεί στο δυτικό τρόπο ζωής και μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητα και στον τρόπο ζωής σας με ευκολία.

Τι θα βρείτε στο Athens Yoga ;

Η ικανότητα της υπομονής

Η υπομονή είναι αρετή και δεν είναι δεδομένη για πολλούς. Μην περιμένετε από την πρώτη σας πρακτική να δείτε αποτελέσματα. Το να ακολουθείτε τα όρια του σώματός σας είναι μία διαδικασία που θα ξεκινήσει να σας αποκαλύπτει ήδη πολλά για τον εαυτό σας που μπορεί να μην είχατε φανταστεί/σκεφτεί μέχρι τώρα.

Yoga για όλους!

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της yoga είναι ότι μπορεί να δοκιμαστεί από όλους, όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις και οι περιορισμοί που μπορεί να θέτει κάποιος. Δεν πρόκειται για ένα «ανταγωνιστικό σπορ». Στην Yoga ο καθένας είναι μέλος μιας ομάδας, αλλά δουλεύει με τον εαυτό του και μόνο, με αυτοσεβασμό και επίγνωση, προσφέροντας προς τα έξω την καλή του πρόθεση και αγάπη.

Ζήστε το τώρα

Τα μαθήματα yoga όπως και η φιλοσοφία της, σας προσφέρουν την μοναδική ευκαιρία να προσηλωθείτε στο τώρα, να αδράξετε την στιγμή, χωρίς η σκέψη σας να αναλώνεται σε καταστάσεις που δεν έχουν σημασία στο εδώ και το τώρα.

Αναμφισβήτητα η yoga σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και γίνεται ο πιο όμορφος σύμμαχος στο να παραμείνουμε χαρούμενοι και θετικοί ενάντια στο stress των ημερών με τον πιο αναζωογονητικό τρόπο.

Ανακαλύψτε πως δουλεύει και για εσάς μία πρακτική yoga, αλλάζοντας την ζωή σας και αποδιώχνοντας κάθε είδους αρνητικότητα.

Δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τους δασκάλους, τον χώρο καθώς και επιλεγμένα βοηθήματα, βιβλία και στρωματάκια για να ξεκινήσετε την πρακτική σας, στο studio Athens Yoga στην Αθήνα.

Όπως το Athens Yoga δηλώνει την αποστολή του: το πάθος και η αφοσίωση στη γιόγκα και στην πρακτική που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας συνδυάζονται με τη βαθιά γνώση, την τεχνική αρτιότητα και την πληρότητα στη διδασκαλία μαθητών και την εκπαίδευση νέων δασκάλων.

Και μην ξεχνάτε: Πάντα ένα φλιτζάνι αρωματικού τσαγιού θα σας περιμένει πριν και μετά το μάθημα!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69